Офіційний сайт Пологівської районної ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Спільне засідання постійних комісій районної ради з розгляду питань, що виносяться на чергове пленарне засідання сесії

  24 жовтня відбулося спільне засідання двох комісій – з питань промислової політики, бюджету та управління об’єктами спільної власності територіальних громад та з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молодіжної політики та спорту.
  Цього дня, у ході підготовки до чергової сесії, затвердивши порядок денний, члени комісій перейшли до безпосереднього розгляду питань, а саме:
1. Про дострокове припинення повноважень депутата Пологівської районної ради Запорізької області сьомого скликання Бутенко Ю.О.
2. Про підготовку закладів загальної середньої освіти Пологівського району до початку опалювального сезону 2018-2019 років.
3. Про районну Програму «Шкільний автобус» на 2019 рік.
4. Про внесення змін та доповнень до Програми розвитку освіти Пологівського району на 2018-2022 роки (зі змінами та доповненнями).
5. Про внесення змін та доповнень до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Пологівського району на 2018 рік (зі змінами та доповненнями).
6. Про внесення змін та доповнень до районної Програми підвищення якості та ефективності виконання представницьких та управлінських функцій місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування на території Пологівського району на 2017-2019 роки (зі змінами та доповненнями).
7. Про внесення змін до районної Програми профілактики правопорушень, боротьби зі злочинністю та забезпечення громадської безпеки у Пологівському районі на 2018-2022 роки (зі змінами).
8. Про внесення змін до районної Програми «Призовна дільниця» на 2016-2019 роки (зі змінами).
9. Про внесення змін до Програми заохочення підвищення ефективності виробництва сільськогосподарської продукції та покращення показників праці в Пологівському районі на 2014-2018 роки (зі змінами).
10. Про внесення змін до районної Програми забезпечення діяльності напрямків охорони здоров’я у Пологівському районі на 2015-2020 роки (зі змінами та доповненнями).
11. Про районну Програму розвитку донорства крові та її компонентів у Пологівському районі на 2019-2023 роки.
12. Про внесення змін до районної Програми забезпечення профілактики ВІЛ-інфекції, венеричних захворювань, лікування, догляду та підтримки ВІЛ-інфікованих і хворих на СНІД, венеричні захворювання в Пологівському районі на 2015-2020 роки (зі змінами).
13. Про внесення змін до районної Програми «Цукровий діабет» на 2015-2018 роки (зі змінами).
14. Про внесення змін та доповнень до районної Програми соціальної підтримки ветеранів війни, праці, дітей війни, осіб з інвалідністю, інших соціальних груп населення, що перебувають у складних життєвих обставинах «Назустріч людям» на 2018 - 2020 роки (зі змінами та доповненнями).
15. Про внесення змін до Комплексної районної Програми «Діти. Сім’я. Перспектива.» на 2018-2022 роки (зі змінами та доповненнями).
16. Про внесення змін та доповнень до Порядку використання коштів районного бюджету на надання фінансової допомоги громадянам Пологівського району для проведення ендопротезування колінного, тазостегнового суглобів та післяопераційної реабілітації (зі змінами).
17. Про внесення змін і доповнень до рішення районної ради від 22.12.2017 № 10 «Про районний бюджет на 2018 рік» (зі змінами та доповненнями).
18. Про передачу обладнання зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Запорізької області до спільної власності територіальних громад сіл та міста Пологівського району Запорізької області.
19. Про зміну юридичної адреси та затвердження нової редакції Статуту комунальної установи «Пологівський інклюзивно-ресурсний центр» Пологівської районної ради Запорізької області.
20. Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Господар» Пологівської районної ради Запорізької області та затвердження його в новій редакції.
21. Про списання майна об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та міста, управління якими здійснює Пологівська районна рада.
22. Про закріплення комунального майна.
23. Про оренду майна об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та міста, управління якими здійснює Пологівська районна рада.
24. Про звернення депутатів Пологівської районної ради Запорізької області до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та Міністерства фінансів України.
25. Про внесення змін до районної Програми співфінансування витрат на експлуатаційне утримання та поточний ремонт автомобільних доріг загального користування місцевого значення у Пологівському районі на 2018 рік (зі змінами та доповненнями).
  У присутніх під час обговорення виникали запитань:
- про забезпеченість вугіллям до кінця поточного року для опалення закладів загальної середньої освіти;
- про завершення ремонтних робіт спортивної зали КУ «Пологівський колегіум №1»;
- про опалення в КУ «Федорівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів»;
- про підвіз дітей з Вербівської та Басанської сільської ради на навчання до Міжшкільного навчально-виробничого комбінату в м.Пологи;
- про виділення «шкільного» автобусу для КУ «Новоселівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів»;
- про оновлення обладнання шкільних їдалень;
- про функціонування КУ «Пологівський інклюзивно-ресурсний центр»;
- про порядок надання фінансової допомоги громадянам Пологівського району для проведення ендопротезування колінного, тазостегнового суглобів та після операційної реабілітації;
- про доцільність списання майна, яке знаходиться на балансі КУ «Пологівська залізнична лікарня» тощо.
 Всі питання присутніми членами постійних комісій розглянуті та рекомендовано до розгляду на черговій сесії, яка відбудеться на цьому тижні у п’ятницю.



Четвер, 25 Жовтня 2018 15:30 | Переглядів: 564