Офіційний сайт Пологівської районної ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Позачергова сесія районної ради: внесення змін та доповнень до діючих районних програм та до районного бюджету

  24 листопада відбулося пленарне засідання тринадцятої позачергової сесії районної ради, яке провів голова ради Олександр Покутній.
  На початку засідання депутат Вячеслав Колесников виступив із пропозицією, щоб депутатський корпус районної ради підтримав підготовлене звернення до Президента України та Прем’єр-міністра України щодо забезпечення у повному розмірі фінансування заробітних плат державним службовцям, щоб у наступному році з районного бюджету не довелося б виділяти кошти для забезпечення цих виплат у повному обсязі.
  Потім депутати перейшли до розгляду питання, що включені до порядку денного сесії. Прийняли рішення про доповнення Програми соціально-економічного розвитку на 2016 рік заходами, які спрямовані на розвиток у галузі культури (виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію районного будинку культури та придбання озвучувальної апаратури); у галузі медицини (придбання холодильників, персональних комп’ютерів, легкового автомобіля для центру первинної медико-санітарної допомоги та придбання стоматологічних установок для стоматологічної поліклініки; у галузі освіти (придбання комп’ютерної техніки для Семенівської ЗОШ та Пологівського НВК за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам).
  Програму соціальної підтримки малозабезпечених громадян із числа ветеранів війни, праці, інвалідів, інших соціальних верств населення «Назустріч людям» на 2015-2017 роки доповнено пунктом «здійснення фінансування заходів, пов’язаних з вшануванням загиблих учасників АТО, членів їх сімей та інвалідів – учасників АТО до Дня Захисника України, а також доповнено пунктом – відшкодування витрат за пільговий проїзд окремих категорій громадян залізничним транспортом загального користування за 2015 рік на виконання рішення суду у сумі 260, 4 тис. грн. Також внесено зміни до загального обсягу фінансування на виконання заходів, передбачених у даній програмі на 2017 рік щодо підтримки громадян різних соціальних категорій.
  Депутати проголосували за внесення змін та доповнень до рішення районної ради від 24.12.2015 № 10 «Про районний бюджет на 2016 рік»: для районного відділу поліції для придбання паливно-мастильних матеріалів виділено 30 тис. грн., на відшкодування витрат за пільговий проїзд окремих категорій громадян залізничним транспортом загального користування за 2015 рік - 260, 4 тис. грн., 186,5 тис. грн. для придбання легкового автомобіля, 40 тис. грн. - для виготовлення проектно-кошторисної документації для районного будинку культури тощо.
  Результати поіменного голосування тринадцятої позачергової сесії Пологівської районної ради сьомого скликання вже оприлюднені на офіційному веб-сайті Пологівської районної ради.
  Цього ж дня, перед початком сесії депутати районної ради опрацювали зазначені питання під час спільного засідання всіх постійних комісій районної ради.



П'ятниця, 25 Листопада 2016 12:59 | Переглядів: 831