Офіційний сайт Пологівської районної ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молодіжної політики та спорту

       14 березня відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молодіжної політики та спорту під головуванням Андрія Зелєнцова. Участь у засіданні постійної комісії взяли голова районної ради Олександр Покутній, заступник голови ради Ігор Шевченко та керівники районних закладів охорони здоров’я.
         Відповідно до порядку денного комісія розглянула лист комунальної установи Пологівська центральна районна лікарня про організацію та стан роботи з вагітними, породіллями та новонародженими у закладах охорони здоров’я на території Воскресенської об’єднаної територіальної громади. За результатами обговорення з метою надання належної медичної допомоги населенню депутати рекомендували головному лікарю центру первинної медико-санітарної допомоги Воскресенської сільської ради Штанкевичу С.О. забезпечити виконання вимог наказу МОЗ України від 15.07.2011 року № 417 «Про організацію амбулаторної акушерсько-гінекологічної допомоги в Україні» медичними працівниками лікувально-профілактичних закладів на території Воскресенської сільської ради. Також прийнято рішення заслухати інформацію керівника центру первинної медико-санітарної допомоги Воскресенської сільської ради про організацію та стан роботи з вагітними, породіллями та новонародженими на території сільської ради за підсумками І півріччя 2017 року.
           Голова районної ради Олександр Покутній та заступник голови ради Ігор Шевченко акцентували увагу керівників закладів охорони здоров’я району та Воскресенської сільської ради щодо необхідності злагодженої роботи та тісної взаємодії між усіма лікувально-профілактичними закладами для забезпечення належного рівня надання акушерсько-гінекологічної допомоги населенню Пологівського району.
          Наступним питанням порядку денного депутати заслухали інформацію заступника голови районної державної адміністрації Півень І.Г. про виконання районної Програми протидії поширенню алкоголізму, наркоманії, боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів у Пологівському районі на 2014-2016 роки, яка затверджена рішенням районної ради від 27.09.2013 №7. За результатами розгляду члени комісії рекомендували районній державній адміністрації, КУ Пологівська центральна районна лікарня підготувати пропозиції щодо обсягів фінансування закупівлі засобів запобігання незапланованій вагітності жінок з малозабезпечених сімей в рамках виконання заходів системи планування сім’ї, передбачених Програмою «Репродуктивне здоров’я нації» у Пологівському районі на 2016-2020 роки.

Середа, 15 Березня 2017 08:24 | Переглядів: 720