Офіційний сайт Пологівської районної ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

У селі Кінські Роздори запрацював кооператив «Злагода-2015» в рамках реалізації проектів ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - ІІІ»

      16 травня в селі Кінські Роздори в рамках реалізації проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - ІІІ» відбулися святкові заходи з нагоди Дня Європи та запуску в дію обладнання сільськогосподарського кооперативу «Злагода-2015», що був створений за ініціативи жителів села Кінські Роздори Чапаєвської об’єднаної територіальної громади. Проект фінансується Європейським Союзом (ЄС) спільно з Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН). Такий союз сприяє соціально-економічному розвитку територій та підтримці місцевих ініціатив громад.

       Голова Запорізької обласної ради Григорій Самардак та голова Запорізької обласної державної адміністрації Костянтин Бриль урочисто вручили техніку членам сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу «Злагода-2015» та здійснили її запуск. Техніку для виготовлення паливних брикетів було придбано за рахунок коштів Євросоюзу, обласного і сільського бюджетів та коштів членів кооперативу.

      Під час святкових заходів керівництво Запорізької області та Пологівського району, учасники та гості свята взяли участь у закладанні зеленої алеї, а саме висаджені дерев. Відбулося урочисте об’єднання прапорів країн ЄС та України, а у небо піднялися повітряні кульки із символікою Євросоюзу.

      Земляків зі знаменною подією привітав голова Пологівської районної ради Олександр Покутній, який подякував всім тим, хто доклав максимум зусиль щодо впровадження проекту, та висловив побажання і надалі впроваджувати нові проекти, що дозволять розвиватися сільським територіям у майбутньому.

      Також був організований ярмарок, де присутні мали змогу оглянути вироби народних умільців та майстрів Пологівського району. Концертні виступи, спортивні змагання та багато інших заходів були проведені з нагоди урочистої події.



Вівторок, 17 Травня 2016 09:25 | Переглядів: 1207