Офіційний сайт Пологівської районної ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Комісії районної ради розглянули питання, що виносяться на сесію

  17 червня члени постійних комісій районної ради з питань промислової політики, бюджету та управління об’єктами спільної власності територіальних громад та з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молодіжної політики та спорту під час спільного засідання розглянули проекти рішень, що виносяться на розгляд чергової сесії районної ради, і профільні питання.
У роботі засідання взяли участь голови районної ради та райдержадміністрації, працівники райдержадміністрації та виконавчого апарату районної ради.
  Заслухано начальників відділів та управлінь про підготовку об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери Пологівського району до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 років та про стан виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Пологівського району на 2016 рік за підсумками І кварталу 2016 року тощо.
  У своєму виступі начальник відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Наталія Мережко звернулася до депутатів з проханням надати пропозиції щодо кандидатур, які б виявили бажання працювати громадськими інспекторами з охорони довкілля у виявленні порушень природоохоронного законодавства.
  Заслухано начальника відділу освіти райдержадміністрації Павла Капітонова про припинення Балочкинської загальноосвітньої школи I-III, Новофедорівської загальноосвітньої школи I-II ступенів (у зв’язку з їх малокомлектністю та недофінансуванням), міжшкільного навчально-виробничого комбінату шляхом ліквідації (для подальшого створення на базі даного приміщення філіалу ДНЗ Чубарівський професійний аграрний ліцей із збереженням матеріальної бази даного позашкільного навчального закладу).
 Депутатам районної ради було представлено кандидата на посаду директора комунального підприємства «Пологівське радіомовлення» Пологівської районної ради Запорізької області Чепель Тетяну Віталіївну, яка до цього часу виконувала обов’язки директора, для подальшого затвердження.
  Кожне питання детально опрацьовано членами постійних комісій. На поставлені запитання депутатів доповідачі надали вичерпні відповіді.
   За підсумками засідання вирішено заслухані проекти рішень винести на розгляд на пленарному засіданні сьомої сесії районної ради, яке відбудеться 24 червня 2016 року.
   З метою контролю за виконанням рішень постійної комісії депутати районної ради заслухали начальника відділу освіти Павла Капітонова щодо реконструкції опалювальних систем Чубарівської ЗОШ І-ІІІ ст., Вербівської ЗОШ І-ІІІ ст., Інженерненської ЗОШ І-ІІІ ст. та Пологівської гімназії «Основа» та затвердили план роботи кожної комісії на ІІ півріччя 2016 року.

 



Понеділок, 20 Червня 2016 09:41 | Переглядів: 994