Офіційний сайт Пологівської районної ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Пленарне засідання одинадцятої сесії районної ради

  13 жовтня відбулося пленарне засідання одинадцятої сесії районної ради, яке провів голова ради Олександр Покутній.
Обрано до районної ради 32 депутати, присутні – 28.
  У роботі сесії взяли участь голова райдержадміністрації Артур Крупський, заступник голови райдержадміністрації, керівник апарату райдержадміністрації, начальники відділів та управлінь райдержадміністрації, керівники підприємств, установ та організацій району, працівники виконавчого апарату районної ради, представники засобів масової інформації, перший заступник міського голови та сільські голови.
  Під час засідання було внесено зміни та доповнення до ряду районних програм: Програми соціально-економічного та культурного розвитку Пологівського району на 2016 рік, цільової Програми розвитку цивільного захисту в Пологівському районі на 2014-2017 роки, районної Програми соціальної підтримки малозабезпечених громадян із числа ветеранів війни, праці, інвалідів, інших соціальних верств населення «Назустріч людям» на 2015-2017 роки, районної Програми розвитку донорства крові та її компонентів у Пологівському районі на 2014-2018 роки, Програми з проведення профілактичних заходів щодо сказу на території Пологівського району на 2014-2018 роки, Програми охорони довкілля, раціонального використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки в Пологівському районі на 2016-2020 роки.
Депутатами також ухвалені зміни до бюджету, що стосуються фінансування заходів, які передбачені діючими районними програмами: 7200 грн для придбання ранцевих лісових вогнегасників, 20000 грн на поновлення запасів медичних препаратів; 5000 грн для надання грошової допомоги громадянам, які знаходяться на лікування програмних гемодіалізом; 10000 грн для придбання екстрактора плазми механічного для забезпечення обладнанням для карантизації донорської плазми відділення трансфузіології, що надходить для виробництва препаратів крові, зі спеціального фонду 170 тис. грн - на капітальний ремонт артезіанської свердловини №7 в селі Федорівка тощо.
  У ході обговорення питання про внесення змін до бюджету до головного розпорядника коштів – відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації у депутатів виникло багато запитань, на які вони не отримали відповіді. Тому було висловлено рекомендацію щодо необхідності проведення незалежного аудиту роботи відділу щодо використання бюджетних коштів.
  При розгляді питання про внесення змін до програми з проведення профілактичних заходів щодо сказу у депутатів виникли питання щодо кількісної потреби антирабічної вакцини (доз) для району та вартості проведення вакцинації домашніх тварин. Виконавцям заходів програми депутати рекомендували звернутися до керівників сільськогосподарських підприємств з метою надання фінансової допомоги та сприяння роботі з профілактики сказу на території Пологівського району.
  На засіданні були розглянуті декілька кадрових питань. Рішенням районної ради були призначені директори комунальних установ у галузі культури, а саме:
  Садову Ірину Павлівну – директором КУ «Пологівський районний краєзнавчий музей» Пологівської районної ради Запорізької області;
  Савічеву Тетяну Іванівну - директором КУ «Пологівська центральна районна бібліотека» Пологівської районної ради Запорізької області;
  Черненко Валентину Анатоліївну - директором КУ Пологівський районний будинок культури Пологівської районної ради Запорізької області;
  Колісник Світлану Петрівну - директором КУ «Пологівський районний організаційно-методичний центр» Пологівської районної ради Запорізької області.
  Депутати також проголосували за безоплатну передачу у державну власність Пенсійному фонду України частину будівлі головного корпусу КУ «Пологівська залізнична лікарня» для розміщення Пологівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області. Ця частина приміщення лікарні зараз не використовується, знаходиться в досить доступному місці для громадян (в центральній частині міста, поряд із залізничним вокзалом та автовокзалом).

  По завершенню засідання депутати підтримали депутатський запит депутата районної ради Вячеслава Колесникова щодо діяльності Артура Крупського на посаді голови Пологівської райдержадміністрації. Звіт планується заслухати на пленарному засіданні позачергової сесії, яке відбудеться у жовтні 2016 року.
   Результати поіменного голосування одинадцятої сесії Пологівської районної ради сьомого скликання вже оприлюднені на офіційному веб-сайті Пологівської районної ради.

 



Понеділок, 17 Жовтня 2016 16:14 | Переглядів: 896