Офіційний сайт Пологівської районної ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Робота постійних комісій на передодні чергової сесії районної ради

  16 грудня відбулося засідання постійної комісії з питань промислової політики, бюджету та управління об’єктами спільної власності територіальних громад за участю голів постійних комісій, уповноважених представників фракцій, де попередньо обговорили основні показники проекту районного бюджету на 2017 рік.

  20-21 грудня відбулися спільне засідання постійних комісій з питань депутатської діяльності, державної регуляторної політики, законності та соціальної політики та з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природокористування та спільне засідання постійних комісій з питань промислової політики, бюджету та управління об’єктами спільної власності територіальних громад та з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молодіжної політики та спорту.
  У роботі комісій взяли участь голова районної ради Олександр Покутній, заступник голови районної ради Ігор Шевченко, голова райдержадміністрації Артур Крупський, заступники голови райдержадміністрації, начальники та спеціалісти управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники бюджетних та комунальних установ, працівники виконавчого апарату районної ради.
  Під час засідань головуючі надавали слово для виступу розробникам проектів рішень районної ради, які представили підготовлені проекти та відповіли на запитання членів комісій.
  По декілька годин знадобилося комісіям аби опрацювати всі питання, що були винесені на розгляд спільних засідань, висловити зауваження та надати рекомендації для подальшого врахування і внесення до розроблених проектів рішень.
  Члени постійних комісій детально розглянули всі 24 питання, що пропонуються для включення до порядку денного пленарного засідання чотирнадцятої сесії, а саме:
1. Про Програму соціально-економічного та культурного розвитку Пологівського району на 2017 рік.
2. Про Програму розвитку малого підприємництва Пологівського району на 2017-2018 роки.
3. Про районну Програму підвищення якості та ефективності виконання представницьких та управлінських функцій місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування на території Пологівського району на 2017-2019 роки.
4. Про Програму розвитку та забезпечення функціонування центру надання адміністративних послуг Пологівської районної державної адміністрації Запорізької області на 2017 рік.
5. Про Програму розвитку молочного скотарства в Пологівському районі на 2017-2020 роки.
6. Про районну Програму розвитку фізичної культури і спорту на 2017-2021 роки.
7. Про внесення змін до Програми розвитку освіти Пологівського району на 2013-2017 роки (зі змінами та доповненнями).
8. Про внесення змін та доповнень до районної Програми «Шкільний
9. Про внесення змін та доповнень до районної Програми «Інклюзивна освіта» на 2016-2020 роки.
10. Про внесення змін та доповнень до Комплексної районної Програми «Молодь. Сім’я. Перспектива.» на 2013-2017 роки (зі змінами та доповненнями).
11. Про внесення змін до районної Програми «Репродуктивне здоров’я нації» у Пологівському районі на 2016-2020 роки.
12. Про внесення змін до Програми протидії захворюванню на туберкульоз у Пологівському районі на 2016-2020 роки.
13. Про внесення змін та доповнень до Програми охорони довкілля, раціонального використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки в Пологівському районі на 2016 – 2020 роки (зі змінами та доповненнями).
14. Про внесення змін і доповнень до рішення районної ради від 24.12.2015 № 10 «Про районний бюджет на 2016 рік» (зі змінами та доповненнями).
15. Про районний бюджет на 2017 рік.
16. Про затвердження нової редакції статутів комунальних установ.
17. Про уточнений перелік об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та міста Пологівського району.
18. Про затвердження розпоряджень голови Пологівської районної ради.
19. Про структуру та умови оплати праці працівників виконавчого апарату районної ради.
20. Про план роботи Пологівської районної ради на І півріччя 2017 року.
21. Про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності Пологівського ВП ГУНП у Запорізькій області на території Пологівського району у 2016 році.
22. Про реорганізацію КП «Редакція газети «Пологівські вісті» Пологівської районної ради Запорізької області.
23. Про надання згоди на здійснення безоплатної передачі до державної власності нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл та міста Пологівського району.
24. Про передачу в позичку комунального майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл та міста, управління якими здійснює Пологівська районна рада.
  До декількох проектів були висловлені зауваження, а всі інші члени постійних комісій підтримали та рекомендували внести на розгляд пленарного засідання сесії районної ради, яке відбудеться 23 грудня поточного року.
Також на засіданнях були затверджені плани роботи всіх постійних комісій районної ради на І півріччя 2017 року.
  На спільному засіданні постійних комісій з питань промислової політики, бюджету та управління об’єктами спільної власності територіальних громад та з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молодіжної політики та спорту додатково було заслухано звіт керівника комунальної установи Пологівська районна стоматологічна поліклініка Віталія Реуцького про роботу лікувального закладу із зазначенням обґрунтованої потреби у фінансуванні установи у 2017 році.
  Під час обговорення питання про внесення змін до Програми розвитку освіти Пологівського району на 2013-2017 роки голова постійної комісії Василь Тимошенко акцентував увагу на незадовільній якості закупленого вугілля для опалення навчальних закладів та наголосив на необхідності модернізації котелень загальноосвітніх шкіл району.
  Також члени зазначених постійних комісій розглянули та обговорили заяву завідуючого КП «Центральна районна аптека № 39» Пологівської районної ради Олександра Притуляка з пропозицією щодо продовження контракту у зв’язку із закінченням терміну його дії. Члени комісій підтримали пропозицію про продовження терміну дії контракту з керівником комунального підприємства строком на 3 роки.

 



Четвер, 22 Грудня 2016 10:12 | Переглядів: 889