Офіційний сайт Пологівської районної ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Практичний семінар з питань електронного декларування

      27 січня у залі засідань районної ради відбувся семінар на тему: «Фінансовий контроль як превентивний антикорупційний механізм. Електронне декларування для державних службовців органів виконавчої влади, посадових осіб місцевого самоврядування, посадових осіб юридичних осіб публічного права, депутатів місцевих рад», який провели фахівці Запорізького центру перепідготовки і підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, керівників державних підприємств, установ та організацій.
     На семінар – навчання були запрошені посадові особи місцевого самоврядування району, депутати районної та міської рад, державні службовці та керівники комунальних підприємств і установ.
    Зі вступним словом щодо мети навчання до присутніх звернулася заступник директора Запорізького центру перепідготовки і підвищення кваліфікації кадрів Інна Кононенко. Далі семінар продовжила заступник директора– начальник навчально-організаційного відділу Запорізького центру перепідготовки і підвищення кваліфікації кадрів Ольга Курносова та проінформувала учасників навчання про перші кроки електронного декларування, а саме: надала визначення суб’єктів декларування, типи електронних форм декларацій та спосіб їх подання через персональний електронний кабінет декларанта з використанням електронного цифрового підпису.
     Головний спеціаліст з питань запобігання і виявлення корупції Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області Наталія Славова більш детально проінформувала про особливості заповнення електронної форми декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Акцентувала увагу на відповідальності декларантів за неподання декларації і умисне приховування даних, можливості подання виправленої декларації за ініціативою декларанта тощо. В процесі обговорення усім запитувачам були надані відповіді та консультації.

 



Понеділок, 30 Січня 2017 08:47 | Переглядів: 1052