Офіційний сайт Пологівської районної ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Черговий День депутата у поточному місяці

  15 березня відбувся черговий День депутата. Цього дня особисті прийоми громадян провели депутати Запорізької обласної ради, що закріплені за територією Пологівського району, та депутати Пологівської районної ради сьомого скликання на закріплених територіях в приміщеннях міської та сільських рад району, КБК «Гірник».
  Депутат обласної ради Андрій Чеберко провів особистий прийом громадян в приміщенні Пологівської районної ради. Понад дві години тривала зустріч з громадянами. Звернулося досить багато мешканців району – 20 осіб. На превеликий жаль, більшість людей потребують лікування, а змоги сплатити значну суму коштів не мають, тому і звертаються до депутатів з проханням надати матеріальну допомогу. Інші питання стосувалися також покращення побутових умов проживання у зв’язку зі складним матеріальним становищем, працевлаштування, фінансування проекту зі стерилізації бродячих тварин тощо.
  Депутат обласної ради Олег Закарлюка цього дня відвідав Пологівську СРШ №2 І-ІІІ ступенів, в приміщенні якої провів   особистий прийом громадян. Кожен, хто прийшов на прийом, розповів про ту складну ситуацію, що трапилася у їхньому житті. Серед питань, що порушувалися людьми, як не сумно говорити, але це матеріальна допомога для придбання ліків, стаціонарного лікування, проведення операцій. Також порушені питання стосувалися ремонту пішохідної алеї в мікрорайоні Пологи-5, сприяння щодо працевлаштування молодого спеціаліста по закінченню вищого навчального закладу, ремонту приватного будинку тощо.
  Всіх громадян депутати різних рівнів вислухали, де змогли одразу допомогли порадами. Ті ж питання, що стосуються виділення одноразової адресної матеріальної допомоги, будуть по можливості вирішенні, документи доукомплектовані для подальшого здійснення виплат коштів.



Четвер, 16 Березня 2017 09:12 | Переглядів: 861