Офіційний сайт Пологівської районної ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОГОЛОШЕННЯ КОНКУРСУ

    Відповідно до рішення районної ради «Про внесення змін та доповнень до рішення Пологівської районної ради від 11 листопада 2008 року №9 «Про затвердження Порядку призначення на посаду та звільнення з посади керівників підприємств, установ і закладів, що є об’єктами спільної власності територіальних громад сіл та міста Пологівського району» Пологівська районна рада Запорізької області оголошує про проведення конкурсу на заміщення посади:
   директора комунальної установи «Пологівський інклюзивно-ресурсний центр» Пологівської районної ради Запорізької області.
  Конкурс проводиться відповідно до розділу 4 затвердженого Порядку призначення на посаду та звільнення з посади керівників підприємств, установ і закладів, що є об’єктами спільної власності територіальних громад сіл та міста Пологівського району, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл та міста Пологівського району.
   Вимоги до кандидатів: вища освіта не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста за спеціальністю «Спеціальна освіта», «Корекційна освіта», «Дефектологія», «Психологія», вільне володіння державною мовою, стаж роботи не менше п’яти років за фахом, високі моральні якості та стан здоров’я, що дозволяє виконувати професійні обов’язки.
   Для участі в конкурсі подаються наступні документи:
- заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";
- автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку;
- копія документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;
- мотиваційний лист довільної форми;
- проект програми розвитку установи на три роки.
  Зазначені документи надсилаються на поштову та електронну адреси Пологівської районної ради Запорізької області.
  Особа, яка хоче взяти участь у конкурсі, може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості.
  Документи приймаються за адресою: м. Пологи, вул. Єдності, 32, каб. № 313 (третій поверх) або надсилаються на поштову чи електронну адресу Пологівської районної ради: radaplg@ukr.net
Початок приймання документів – з дати опублікування оголошення про проведення конкурсу на посаду директора Центру на офіційному веб-сайті районної ради та відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації. Документи приймаються упродовж 20 (двадцяти) календарних днів із дати опублікування оголошення.
Довідки за телефоном: (06165) 2-21-28

 

П'ятниця, 27 Квітня 2018 11:42 | Переглядів: 681