Офіційний сайт Пологівської районної ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

Депутати районної ради затвердили зміни до районних програм, районного бюджету на 2019 рік та опрацювали блок майнових питань

   25 жовтня відбулося пленарне засідання сорок третьої позачергової сесії районної ради під головуванням заступника голови ради І.Шевченка. У роботі сесії взяли участь голова райдержадміністрації А.Крупський, перший заступник голови райдержадміністрації А.Клименко, начальники відділів та управлінь райдержадміністрації, керівники комунальних підприємств та установ, міський і сільські голови, працівники виконавчого апарату районної ради, представники засобів масової інформації.
  Цього разу позачергову сесію районної ради було скликано для безоплатної передачі об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та міста Пологівського району до комунальної власності Пологівської міської об’єднаної територіальної громади. Попередній детальний розгляд питань на спільних засіданнях постійних комісій та Президії районної ради дозволив депутатам прийняти рішення з більшості питань порядку денного шляхом пакетного голосування
  Пологівська міська рада рішенням сесії від 10.09.2019 ініціювала процес передачі до власності ОТГ закладів освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту населення. Розглянувши клопотання Пологівської міської ради, депутати районної ради ухвалили рішення «Про передачу комунального майна об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та міста, управління якими здійснює Пологівська районна рада, до комунальної власності Пологівської міської об’єднаної територіальної громади» та «Про передачу земельних ділянок комунальних установ зі спільної власності територіальних громад сіл та міста Пологівського району до комунальної власності Пологівської міської об’єднаної територіальної громади».
  Депутати внесли зміни та доповнення до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Пологівського району на 2019 рік, районної Програми забезпечення діяльності напрямків охорони здоров’я у Пологівському районі на 2015-2020 роки, до рішення районної ради від 21.12.2018 №14 «Про районний бюджетна 2019 рік», ухвалили ряд інших питань.
  Депутатський корпус проголосував за реорганізацію комунального підприємства «Імпульс» Пологівської районної ради шляхом перетворення у Товариство з обмеженою відповідальністю «КП Імпульс» та визначили долю статутного капіталу, яка буде належати Пологівській районній раді, у розмірі 24%. Реорганізація проводиться з метою досягнення підприємством рівних прав по наданню послуг з технічної інвентаризації об’єктів нерухомого майна у порівнянні з іншими суб’єктами господарювання, які працюють за спрощеною системою оподаткування, та надасть можливість підприємству стати конкурентоспроможним на ринку цих послуг.
  Іншими рішеннями депутати районної ради погодили проєкти землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населених пунктів села Івана Франка та селища Магедове Пологівського району Запорізької області.
  Результати поіменного голосування з усіх питань порядку денного розміщенні на офіційному сайті Пологівської районної ради у розділі «Поіменне голосування».

 



П'ятниця, 25 Жовтня 2019 14:21 | Переглядів: 568