Офіційний сайт Пологівської районної ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Пленарне засідання 44-ї позачергової сесії районної ради

   14 листопада депутатський корпус Пологівської районної ради зібрався на позачергове пленарне засідання сесії. Перед початком сесії відбулося спільне засідання всіх постійних комісій районної ради, де депутати попередньо розглянули сім питань, що пропонувалися для включення до проєкту порядку денного сорок четвертої позачергової сесії.
   Після завершення розгляду питань у комісіях відбулося пленарне засідання позачергової сесії під головуванням Олександра Покутнього. В роботі пленарного засідання взяли участь 26 депутатів районної ради.
  Головуючий довів до відома присутніх, що у складі депутатської фракції Політичної партії «Опозиційний блок» відбулися зміни. Відповідно до повідомлення голови депутатської фракції зі складу депутатської фракції Політичної партії «Опозиційний блок» у Пологівській районній раді вийшли депутати: Тимошенко Василь Валерійович, Терешок Михайло Іванович та Сиваш Сергій Михайлович.
  Голова ради також представив загалу новопризначеного начальника Пологівського району електричних мереж Крохмаля Костянтина Марковича.
  Далі депутатський корпус затвердив районну Програму «Шкільний автобус» на 2020 рік. На забезпечення функціонування шкільних автобусів Програмою передбачено 882,4 тис. грн., з них 857,4 тис. грн. – інша субвенція з місцевих бюджетів на організацію підвезення учнів до закладів загальної середньої освіти та у зворотному напрямку. У зв’язку з відокремленням окремих територій у новостворені територіальні громади, розрахунки потреби Програми проведені виключно для закладів загальної середньої освіти, які залишаються у комунальній власності Пологівської районної ради.
  Депутати затвердили зміни до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Пологівського району на 2019 рік та доповнили її окремими заходами у галузі освіти, культури та охорони здоров’я щодо придбання обладнання та корегування проектно-кошторисної документації об’єктів реконструкції.
  Народні обранці внесли зміни до Програми охорони довкілля, раціонального використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки в Пологівському районі на 2016-2020 роки в частині обсягів фінансування заходу «Реконструкція каналізаційних очисних споруд м.Пологи Запорізької області», що передбачаються за рахунок коштів обласного фонду навколишнього природного середовища та субвенції з обласного бюджету.
  Також на сесії внесено зміни до рішення районної ради від 21.12.2018 №14 «Про районний бюджет на 2018 рік», а саме: збільшено доходну та видаткову частину районного бюджету за рахунок субвенції з державного бюджету у сумі 297 тис. грн. на придбання телемедичного обладнання для сільської амбулаторії монопрактики в с.Інженерне Пологівського району (99 тис.грн.) та для амбулаторії групової практики в с.Пологи Пологівського району (198 тис. грн.). Крім цього, затверджено перерозподіл бюджетних призначень по розпорядниках коштів районного бюджету, в тому числі: на забезпечення харчування учнів закладів загальної середньої освіти району передбачено 300 тис. грн., для забезпечення оплати праці (з нарахуваннями) працівників КУ «Пологівська залізнична лікарня» виділено 667,735 тис. грн.
  Іншим рішенням депутати доручили Пологівській райдержадміністрації забезпечити передачу до комунальної власності Пологівської міської ради автотранспортних засобів, які зареєстровані за відділом освіти, молоді та спорту, відділом культури і туризму райдержадміністрації, та затвердили ряд інших майнових рішень.
  У роботі сесії взяли участь та виступили голова райдержадміністрації Артур Крупський, його перший заступник Андрій Клименко, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Людмила Дорофєєва, начальник відділу фінансів райдержадміністрації Світлана Сопільняк. Крім того на сесії були присутні керівники відділів, управлінь райдержадміністрації, міський та сільські голови, працівники виконавчого апарату районної ради, засоби масової інформації.



Четвер, 14 Листопада 2019 16:06 | Переглядів: 633