Офіційний сайт Пологівської районної ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Депутати зібрались на 48-му позачергову сесію районної ради

   12 березня в Пологівській районній раді відбулася позачергова сесія. Її провів голова районної ради Олександр Покутній. У роботі пленарного засідання взяли участь голова райдержадміністрації Артур Крупський, заступник голови райдержадміністрації Андрій Клименко, керівники управлінь та відділів райдержадміністрації, представники органів місцевого самоврядування, територіальних підрозділів органів виконавчої влади, керівники комунальних підприємств.
   Питання, які були включені до проєкту порядку денного пленарного засідання позачергової сесії районної ради, попередньо були опрацьовані на спільному засіданні чотирьох постійних комісій та Президії районної ради. У пленарному засіданні сесії взяли участь 22 депутата районної ради, які розглянули 7 питань порядку денного.
   Основні питання порядку денного сесії стосувалися районного бюджету, з яких доповіла Світлана Сопільняк – начальник відділу фінансів райдержадміністрації. Депутати затвердили звіт районної державної адміністрації щодо виконання районного бюджету за 2019 рік та проголосували за внесення змін і доповнень до рішення районної ради від 20.12.2019 №6 «Про районний бюджет на 2020 рік». Також заслухали ряд питань щодо об'єктів спільної власності територіальних громад району.
  Окрім того, депутати затвердили проєкт землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту села Пологи Пологівської сільської ради з додатковим включенням земель в межі населеного пункту. Також внесли зміни до районної Програми підвищення якості та ефективності виконання представницьких та управлінських функцій місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування на території Пологівського району на 2020 рік.
   Після закриття пленарного засідання сесії голова районної ради Олександр Покутній обговорив з депутатами питання надання адресної грошової допомоги громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах. Також голова райдержадміністрації Артур Крупський проінформував депутатський корпус про заходи щодо запобігання розповсюдженню коронавірусної інфекції  та про запланований ремонт дорожнього покриття на автомагістралях місцевого і державного значення на території Запорізької області. З питання запобігання розповсюдженню коронавірусної інфекції серед населення перед депутатами також виступив начальник районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Запорізькій області Віктор Поляк.



Четвер, 12 Березня 2020 15:36 | Переглядів: 796