Офіційний сайт Пологівської районної ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Пленарне засідання 54-ї позачергової сесії Пологівської районної ради сьомого скликання

    Сьогодні депутатський корпус Пологівської районної ради зібрався на засідання п’ятдесят четвертої позачергової сесії районної ради сьомого скликання.
     Передусім відбулося спільне засідання чотирьох постійних комісій районної ради, під час якого депутати детально розглянули 7 питань, запропонованих до включення до порядку денного позачергової сесії, а саме:
1. Про районну Програму підвищення якості та ефективності виконання представницьких та управлінських функцій місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування на території Пологівського району на 2021-2023 роки.
2. Про внесення змін і доповнень до районної Програми підвищення якості та ефективності виконання представницьких та управлінських функцій місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування на території Пологівського району на 2020 рік.
3. Про внесення змін і доповнень до рішення районної ради від 20.12.2019 №6 «Про районний бюджет на 2020 рік» (зі змінами та доповненнями).
4. Про передачу комунального майна об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та міста, управління якими здійснює Пологівська районна рада Запорізької області до комунальної власності Пологівської міської ради.
5. Про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Пологівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Пологівської районної ради Запорізької області на 2020 рік (зі змінами).
6. Про вихід Пологівської районної ради Запорізької області із учасників ТОВ «КП Імпульс» та передачу 24% частки уставного капіталу товариства учасникам ТОВ «КП Імпульс».
7. Про затвердження ліквідаційного балансу комунального підприємства «Центральна районна аптека №39» Пологівської районної ради.
    Далі під головуванням заступника голови районної ради Ігоря Шевченка відбулося останнє пленарне засідання п’ятдесят четвертої позачергової сесії районної ради сьомого скликання. У ньому взяли участь 22 депутати районної ради.
    У зв’язку з епідеміологічною ситуацією на сесію були запрошені лише керівництво райдержадміністрації, начальник відділу фінансів райдержадміністрації та доповідачі з питань порядку денного.
    Більшість питань, включених до порядку денного сесії, депутати районної ради за пропозицією Президії районної ради прийняли пакетним голосуванням. Загалом, депутатами було розглянуто сім питань, які отримали підтримку депутатського корпусу.
    Наприкінці сесії, заступник голови районної ради Ігор Шевченко та голова райдержадміністрації Артур Крупський щиро подякували всьому депутатському корпусу за плідну співпрацю у вирішенні питань соціально-економічного розвитку району та побажали подальших успіхів у всіх справах і починаннях. Слова вдячності депутатам та керівництву районної ради також висловив головний лікар КНП «Пологівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Пологівської районної ради Запорізької області Роман Кравченко за розуміння проблем очолюваного ним закладу та зусилля і допомогу у їх вирішенні.



Четвер, 19 Листопада 2020 15:58 | Переглядів: 485