Офіційний сайт Пологівської районної ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Друге пленарне засідання першої сесії Пологівської районної ради нового скликання

     3 грудня відбулося друге пленарне засідання першої сесії Пологівської районної ради восьмого скликання, яке провів голова районної ради Сергій Калашник. Депутати районної ради продовжили розгляд питань, які стосуються діяльності органу місцевого самоврядування. На пленарному засіданні сесії утворено постійні комісії, затверджено положення про постійні комісії та обрано склад постійних комісій.
     Отже, у Пологівській районній раді восьмого скликання діятимуть чотири постійні комісії: з питань депутатської діяльності, законності, соціальних питань та гуманітарної політики у складі 11 депутатів; з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад та регуляторної політики - 8 депутатів; з питань бюджету та соціально-економічного розвитку - 11 депутатів; з питань земельних відносин, екології та природокористування - 10 депутатів (персональний склад постійних комісій районної ради розміщено на цьому веб-сайті у розділі «Постійні комісії»). Сесія також підтримала пропозицію депутата районної ради Володимира Хижука доповнити положення про постійні комісії окремим пунктом щодо можливості проведення засідань постійних комісій в онлайн режимі.
    Далі депутати проголосували за виключення з порядку денного першої сесії питань щодо початку реорганізації Більмацької, Гуляйпільської, Оріхівської, Розівської та Токмацької районних рад у зв’язку з тим, що на день проведення другого пленарного засідання першої сесії Пологівської районної ради восьмого скликання Закон України №3651-д «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій» не набрав чинності.
    Після завершення сесії депутати районної ради взяли участь у засіданнях постійних комісій, під час яких обрали заступників голів та секретарів постійних комісій.



Четвер, 03 Грудня 2020 14:24 | Переглядів: 687