Офіційний сайт Пологівської районної ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Голова районної ради Сергій Калашник взяв участь у заходах з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

    15 лютого 2021 року біля пам’ятного знаку загиблим воїнам-інтернаціоналістам відбулося покладання квітів з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-ї річниці виводу радянських військ з Афганістану.
    Згадати всіх, хто загинув у тій війні, вшанувати живих прийшли до пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам учасники бойових дій та члени їх родин, громадськість, а також голова Пологівської районної ради Сергій Калашник, голова Пологівської райдержадміністрації Артур Крупський, Пологівський міський голова Юрій Коноваленко, інші посадові особи. Пологівці вшанували пам'ять загиблих під час воєнних дій хвилиною мовчання. Офіційна частина заходу продовжилася у залі Пологівського районного будинку культури.
   - Сьогодні ми схиляємо голову в скорботі за тими, хто не повернувся з «гарячих точок» планети. Вічна пам’ять воїнам, які виконали свій військовий обов’язок ціною власного життя.
   Час непідвладний викреслити з людської пам’яті героїчні подвиги, приклади хоробрості та вірності військовому обов’язку. Ви як ніхто знаєте справжню ціну війні і миру. І як ніхто вмієте дорожити сьогоднішнім днем, усвідомлюючи свою відповідальність за майбутнє. Ви є прикладом для наслідування молодому поколінню, взірцем служіння народу та державі у наші дні. Засвідчуємо свою глибоку пошану вашій мужності та відвазі», - відзначив у своєму виступі голова районної ради Сергій Калашник. А також побажав ветеранам-афганцям, воїнам- інтернаціоналістам сили духу і добра, щастя і достатку, міцного здоров’я, довгих років життя та миру.



Понеділок, 15 Лютого 2021 13:51 | Переглядів: 440