Офіційний сайт Пологівської районної ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

До районної ради надійшла відповідь щодо ремонту дороги Т-08-14 - Омельник – Гуляйполе з 0 км по 27 км

   Пологівська районна рада у травні 2021року звернулася до керівників Державного агентства автомобільних доріг України та Служби автомобільних доріг у Запорізькій області щодо вирішення одного з важливих питань для Пологівського району – ремонту дороги, що перебуває на балансі Служби автомобільних доріг у Запорізькій області. Зокрема, це дорога Т-08-14 - Омельник – Гуляйполе з 0 км по 27 км, яка з'єднує центри об’єднаних територіальних громад Пологівського району та проходить через сільські населені пункти. Стан покриття дороги є аварійним, ямковість дорожнього покриття складає біля 50% вибоїн.
  У зверненні було зазначено, що незадовільний технічний стан дорожнього покриття призводить до підвищення аварійності та створює загрозу безпеці життя учасників дорожнього руху. Цією дорогою здійснюється підвіз дітей до шкіл шкільним автобусом, також жителі району дістаються зазначеною дорогою до найближчої багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування і до пологового будинку, який розташований у м.Запоріжжя. Ускладнення проїзду автомобільного транспорту негативно впливає на своєчасне прибуття бригад екстреної (швидкої) медичної допомоги до пацієнтів, що ставить під загрозу їх життя. До того ж по цій дорозі здійснюється перевезення внутрішньорайонним автобусним маршрутом загального користування з автостанцій інших районних центрів та м. Запоріжжя.
   На адресу Пологівської районної ради надійшли відповіді Служби автомобільних доріг у Запорізькій області та Укравтодору, що у поточному році для підтримки зазначеної дороги у проїжджому стані ремонтні роботи виконуються за рахунок експлуатаційного утримання. На цей час на дорозі проведені роботи з ліквідації ямковості асфальтобетонною сумішшю загальною площею 2951 кв.м. Наразі виконуються роботи з ліквідації ямковості струменевим методом. При наявності фінансування буде замовлено проєкт на виконання поточного середнього ремонту (відповіді наведені нижче).



Відповідь щодо ремонту дороги.PDF

Про ремонт дороги.PDF

Про ремонт дороги 2.PDF

Вівторок, 08 Червня 2021 11:39 | Переглядів: 360