Офіційний сайт Пологівської районної ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Відбулася 8 позачергова сесія районної ради

  27 серпня голова Пологівської районної ради Сергій Калашник провів 8 позачергову сесію районної ради. Участь у її роботі взяли 31 депутат із 42, голова Пологівської райдержадміністрації Артур Крупський, працівники райдержадміністрації та виконавчого апарату районної ради.
  Перед початком роботи сесії були проведені засідання постійних комісій районної ради з питань депутатської діяльності, законності, соціальних питань та гуманітарної політики; з питань бюджету та соціально-економічного розвитку; з питань земельних відносин, екології та природокористування; з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад та регуляторної політики. Комісіями були опрацьовані питання, запропоновані до розгляду на сесії. Під час засідання президії районної ради голови постійних комісій, керівники депутатських фракцій обговорили питання, запропоновані до розгляду та погодили порядок денний сесії.
  Також перед початком сесії голова Пологівської райдержадміністрації А.Крупський з нагоди 30-ї річниці незалежності України вручив подяки голови Запорізької облдержадміністрації Валерію Тоцькому (голові Пологівської райдержадміністрації у 2002-2010 роках), Павлу Журавльову (голові Пологівської районної ради у 2002-2014 роках), Почесні грамоти Пологівської райдержадміністрації - Віталіні Гончаренко, начальнику господарсько-земельного відділу Воскресенської сільської ради та Маргариті Мистюк, заступнику сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Воскресенської сільської ради.
  На засіданні сесії головуючий надав слово для виступу першому заступнику керівника Пологівської окружної прокуратури Олександру Ткаченку, який ознайомив депутатів з узагальненими статистичними та аналітичними даними про результати діяльності прокуратури за 7 місяців поточного року на території району. Доповідач зазначив, що комплекс заходів, які було вжито на території сприяли ефективній діяльності зміцнення законності і належного виконання своєї роботи прокуратурою, протягом вказаного періоду вдалося зупинити ріст злочинності, який спостерігався останні три роки на території. Заступнику керівника прокуратури депутат районної ради Олександр Попов подав депутатське звернення в усній формі про спробу рейдерського захвату балансоутримуючого підприємства Розівської селищної ради товариства “Прогрес”. Керівник прокуратури рекомендував депутату звернутись на особистий прийом з зазначеного питання.
  Потім депутати перейшли до розгляду питань порядку денного 8-ї позачергової сесії. Враховуючи те, що всі питання детально обговорювались на засіданнях профільних постійних комісій, депутати районної ради одностайно шляхом пакетного голосування прийняли рішення про дострокове припинення повноважень депутата Пологівської районної ради В.Поляка, внесли зміни до ряду районних програм та рішення про районний бюджет на 2021 рік. Депутати затвердили проєкт землеустрою щодо встановлення (зміни) меж села Преображенка Пологівського району Запорізької області з додатковим включенням земель в межі населеного пункту, ухвалили ряд майнових питань.
  У зв’язку з тим, що Пологівська районна рада Запорізької області є правонаступником всього майна, прав та обов’язків Розівської районної ради Запорізької області депутати своїм рішення доручили голові районної ради здійснити виплати за рішеннями: Господарського суду на користь ТОВ «Агрос Профіт» різниці в тарифах за надані послуги з теплопостачання, витрат на професійну правничу допомогу та судового збору на загальну суму 256972 гривень, а також за рішенням Розівського районного суду на користь Є.Нестеренко за надання професійної правничої допомоги в розмірі 15 600 гривень та на користь держави виплату судового збору в розмірі 1 982 гривень.



субота, 28 Серпня 2021 08:22 | Переглядів: 415