Офіційний сайт Пологівської районної ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

У Пологах відзначили 78-річницю визволення міста від нацистських загарбників

    

  Пам’ять загиблих бійців Другої світової війни, які звільняли Пологівщину, Україну та світ від нацизму, вшанували у 78-річницю вигнання нацистів з Поліг сьогодні, 17 вересня.
 Цього дня жителі районного центру з вдячністю згадують усіх, хто творив славетну історію міста, збагачував традиції, розбудовував, боронив від ворога у роки Другої світової війни і боронить зараз.

  Участь у меморіальному заході взяли голова Пологівської районної ради Сергій Калашник, Пологівський міський голова Юрій Коноваленко, заступник голови Пологівської райдержадміністрації Андрій Клименко, ветерани війни та праці, представники громадськості, молодь.
  Урочисті заходи традиційно розпочалися з ходи представників влади, ветеранських організацій, трудових колективів та покладання квітів до Братської могили радянських воїнів.
 Під час мітингу керівники міста та району щиро дякували ветеранам війни та праці за бойовий і трудовий подвиг. Слова подяки прозвучали й на адресу всіх, хто сьогодні захищає країну на сході.

  Голова районної ради Сергій Калашник від імені депутатського корпусу висловив щиру вдячність ветеранам за мужність, героїзм і незламність та трудовий подвиг, побажав їм наснаги та довголіття, а всім жителям міста – ніколи більше не знати жахів війни. Присутні вшанували пам’ять усіх загиблих у битвах за місто, всіх героїв і жертв війни хвилиною мовчання.

  Цього ж дня голова Пологівської районної ради Сергій Калашник спільно з заступником голови Пологівської райдержадміністрації Андрієм Клименком відвідали за місцем проживання ветеранів війни Федора Тимофійовича Лінника та Андрія Петровича Галибу, подякували за мужність,  особистий приклад відваги і патріотизму, проявлені у роки Другої світової війни, вручили  продуктові набори з побажаннями міцного здоров'я, довголіття, родинного тепла і добробуту.



П'ятниця, 17 Вересня 2021 12:29 | Переглядів: 315