Офіційний сайт Пологівської районної ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Розширене засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молодіжної політики та спорту

  23 вересня відбулося розширене засідання комісії з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молодіжної політики та спорту, яке провів голова комісії Андрій Зелєнцов.

  Участь у засіданні взяли голова районної ради Олександр Покутній, заступник голови районної ради Ігор Шевченко, голова постійної комісії з питань промислової політики, бюджету та управління об’єктами спільної власності територіальних громад Василь Тимошенко, голова райдержадміністрації Артур Крупський, депутат обласної ради Іван Чесноков, що закріплений за територією Пологівського району, голови Інженерненської та Федорівської сільських рад, директори Чубарівської та Інженерненської  шкіл, керівник КУ «МНВК», заступник директора                       КП «Господар», представник батьківського комітету колишньої Балочкинської ЗОШ, працівники райдержадміністрації.

  На порядку денному були розглянуті питання про вирішення питань, пов’язаних з припиненням діяльності Балочкинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Пологівської районної ради, про хід виконання рішень даної постійної комісії про стан готовності загальноосвітніх навчальних закладів району до опалювального сезону 2016-2017 років, про розрахунки та пропозиції щодо удосконалення роботи з організації харчування учнів загальноосвітніх шкіл району у 2017 році; про подальше функціонування КУ «Міжшкільний навчально-виробничий комбінат  Пологівської районної ради» у 2016-2017 навчальному році.

  Присутні на засіданні заслухали з кожного питання інформації начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Павла Капітонова. Співдоповідачами з питань порядку денного були голова райдержадміністрації Артур Крупський, голова районної ради Олександр Покутній, директори зазначених закладів освіти, директор МНВК та заступник  КП «Господар».

   Під час обговорення постійно виникали питання до доповідачів – це і про працевлаштування вчителів Балочкинської ЗОШ та збереження будівлі школи, ремонт дороги, по якій здійснюється підвіз учнів з села Балочки до Чубарівської ЗОШ; про порядок та дотримання процедури закупівлі котла для опалення Інженерненської школи; про роботу КП «Господар» щодо організації процесу харчування в загальноосвітніх навчальних закладах; про можливість отримання водійських посвідчень для учнів одинадцятих класів на базі Міжшкільного навчально-виробничого комбінату та отримання відповідної ліценції і проходження акредитації для подальшого функціонування позашкільного закладу. Всі бажаючі мали змогу виступити та висловити свої рекомендації.

   На поставлені запитання фахівцями надавалися компетентні відповіді, але деякі аспекти щодо вирішення існуючих проблем не завжди залежать від фахівців на місцях і потребують багато часу, тому рекомендовано відповідальним працівникам вжити всіх можливих заходів задля їх вирішення.



Вівторок, 27 Вересня 2016 09:00 | Переглядів: 816