Офіційний сайт Пологівської районної ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Відбулося спільне засідання постійних комісій

  1 березня відбулося спільне засідання постійних комісій з питань промислової політики, бюджету та управління об’єктами спільної власності територіальних громад та з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молодіжної політики та спорту під головуванням Василя Тимошенка та Андрія Зелєнцова.
  Участь у засіданні взяли голова районної ради Олександр Покутній, заступник голови ради Ігор Шевченко, голова райдержадміністрації Артур Крупський, начальники та спеціалісти відділів на управлінь райдержадміністрації, спеціалісти виконавчого апарату районної ради,
  Робота спільного засідання була направлена на опрацювання питань, що плануються до розгляду на черговій сесії районної ради.
  На сьогоднішньому засіданні депутати заслухали доповідачів з усіх питань порядку денного, зупиняючись на тих моментах, що потребують фінансування з районного бюджету. Адже основним до розгляду на сесії буде розподіл вільного залишку коштів районного бюджету і щоб доцільно використати ці фінансові ресурси необхідно зважити всі аспекти, перш ніж фінансувати ту чи іншу діючу районну програму.
  Всі свої запитання депутати поставили доповідачам, а також рекомендували озвучені пропозиції врахувати під час доопрацювання проектів рішень, щоб із зазначеними поправками розглянути їх депутатським корпусом районної ради на пленарному засіданні чергової сесії 3 березня 2017 року.
  Всього розглянуто 36 питань, більшість з них рекомендовано для розгляду на пленарному засіданні чергової сесії районної ради, яке відбудеться 3 березня 2017 року.

  По завершенню члени постійних комісій також заслухали звіт райдержадміністрації про хід виконання районної Програми «Сільське подвір’я» за 2016 рік з метою контролю за виконанням рішень районної ради. Інформацію взяли до відома та наголосили на продовженні роботи з впровадження заходів, передбачених даною програмою.



Четвер, 02 Березня 2017 13:39 | Переглядів: 817