Офіційний сайт Пологівської районної ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Голова Пологівської районної ради Олександр Покутній звітував про роботу за 2016 рік

  21 квітня під час пленарного засідання чергової сесії районної ради про роботу за 2016 рік звітував голова районної ради Олександр Покутній.
  «Впевнений, що звіт є реальним механізмом відкритості місцевої влади, дає можливість проаналізувати, що вдалося зробити і над вирішенням яких проблем необхідно працювати.»
  Підбиваючи підсумки діяльності у звітному періоді, Олександр Петрович відзначив, що всі зусилля Пологівської районної ради були спрямовані на забезпечення виконання першочергових завдань соціально-економічного розвитку Пологівського району, виконання районного бюджету, формування та наповнення місцевих бюджетів, контролю за реалізацією галузевих програм та рішень Пологівської районної ради. Вживалися заходи щодо вирішення нагальних питань у роботі комунальних установ та підприємств, проблем територіальної громади та її жителів.
  Олександр Покутній зазначив, що існуючі конструктивні напрацювання вдалося отримати завдяки щоденній наполегливій праці депутатського корпусу, тісній співпраці з районною державною адміністрацією, взаєморозумінню та підтримці міського голови і голів сільських рад, керівників підприємств, установ та організацій району. За звітний період зроблено значний внесок у вирішення проблемних питань щодо належного забезпечення життєдіяльності пологівської громади.
  Проаналізувавши те, що вже зроблено, голова ради зосередив особливу увагу, що багато проблем, які неможливо одразу вирішити, потребують часу, додаткових коштів. Це і ремонт приміщень, забезпеченість всім необхідним закладів охорони здоров’я та освіти, наповненість бюджету району та забезпеченість коштами на виплату заробітної плати працівникам бюджетної сфери, ремонт доріг, переведення котелень шкіл в сільській місцевості на альтернативні види палива тощо.
  Повний текст звіту додається.



ЗВІТ голови райради.doc

Вівторок, 25 Квітня 2017 11:22 | Переглядів: 841