Офіційний сайт Пологівської районної ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

Підсумкові звіти з виконання районних програм та протокольного доручення

  18 січня члени постійної комісії з питань промислової політики, бюджету та управління об’єктами спільної власності територіальних громад зібралися на чергове засідання.
  На початку засідання з інформацією про виконання протокольного доручення, яке було прийняте на пленарному засіданні двадцять третьої сесії районної ради, щодо недопущення сезонного звільнення працівників сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств у зимовий період доповів головний спеціаліст відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації Руслан Брагін. Після ряду поставлених запитань присутні члени комісії доручили райдержадміністрації продовжити виконання доручення з вирішення даного питання і під час наступного засідання доповісти про проведену роботу, отримавши письмові відповіді на попередньо направлені листи до керівників сільгосппідприємств та фермерських господарств.
  Також були заслухані звіти про виконання районних програм, а саме:
- Цільової соціальної Програми розвитку цивільного захисту в Пологівському районі на 2014-2017 роки;
- районної цільової Програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2013-2017 роки;
- районної програми приватизації об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та міста Пологівського району на 2015-2017 роки;
- Програми фінансової підтримки комунальних засобів масової інформації Пологівського району на 2016-2017 роки.
  За результатами розгляду вище зазначених програм було вирішено зняти їх з контролю у зв’язку з виконанням заходів та закінченням терміну дії.
  Розглядаючи підсумкову інформацію про виконання районної програми приватизації об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та міста Пологівського району на 2015-2017 роки, депутати рекомендували районній раді провести аналіз об’єктів, які можуть бути приватизовані, з метою вивчення попиту, проведення подальшої процедури приватизації та визначення ефективного власника.
  Наприкінці засідання було призначено кандидатуру до складу редакційної ради КП «Пологівське радіомовлення» Пологівської районної ради Запорізької області. За пропозицією голови постійної комісії Василя Тимошенка, яка була підтримана і членами комісії, запропонували керівнику КП «Пологівське радіомовлення» розробити програму розвитку комунального підприємства та розглянути питання про подальшу його діяльність на наступному засіданні постійної комісії за участю керівництва районної ради та райдержадміністрації.

 



П'ятниця, 19 Січня 2018 10:11 | Переглядів: 738