Офіційний сайт Пологівської районної ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

Попереднє обговорення питань, що пропонуються до розгляду на пленарному засіданні позачергової сесії

  Сьогодні, 21 травня, члени постійних комісій з питань промислової політики, бюджету та управління об’єктами спільної власності територіальних громад та з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молодіжної політики та спорту зібралися на спільному засіданні для попереднього обговорення питань порядку денного 27-ої позачергової сесії районної ради.
  У роботі засідання взяли участь керівництво районної ради, керівник апарату райдержадміністрації, начальники та спеціалісти відділів та управлінь райдержадміністрації, працівники виконавчого апарату районної ради.
 Всі питання, що включені до проекту порядку денного пленарного засідання позачергової сесії, розглянуті членами постійних комісій, а саме:
1. Про звіт голови Пологівської районної ради Покутнього О.П. про діяльність за 2017 рік.
2. Про підсумки проведення на території Пологівського району заходу «Врожай – 2017».
3. Про районну Програму співфінансування витрат на експлуатаційне утримання та поточний ремонт автомобільних доріг загального користування місцевого значення у Пологівському районі на 2018 рік.
4. Про внесення доповнень до районної Програми «Питна вода на 2012-2020 роки» (зі змінами та доповненнями)
5. Про внесення змін та доповнень до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Пологівського району на 2018 рік (зі змінами та доповненнями).
6. Про внесення змін та доповнень до районної Програми підвищення якості та ефективності виконання представницьких та управлінських функцій місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування на території Пологівського району на 2017-2019 роки (зі змінами та доповненнями).
7. Про внесення змін до районної Програми забезпечення діяльності напрямків охорони здоров’я у Пологівському районі на 2015-2020 роки (зі змінами та доповненнями).
8. Про внесення змін до районної Програми соціальної підтримки ветеранів війни, праці, дітей війни, осіб з інвалідністю, інших соціальних груп населення, що перебувають у складних життєвих обставинах «Назустріч людям» на 2018 - 2020 роки (зі змінами).
9. Про внесення змін і доповнень до рішення районної ради від 22.12.2017 № 10 «Про районний бюджет на 2018 рік» (зі змінами та доповненнями).
10. Про звіти депутатів перед виборцями.
11. Про внесення змін до рішення Пологівської районної ради від 12.08.2016 № 15 «Про створення освітнього округу».
12. Про зміну назви комунальної установи «Костянтинівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Пологівської районної ради Запорізької області.
13. Про зміну назви комунальної установи «Шевченківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Пологівської районної ради Запорізької області
14. Про призначення директора комунальної установи «Пологівський інклюзивно-ресурсний центр» Пологівської районної ради Запорізької області
15. Про затвердження нової редакції статуту комунальної установи «Пологівський інклюзивно-ресурсний центр» Пологівської районної ради Запорізької області.
16. Про реорганізацію шляхом перетворення комунальної установи «Пологівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Пологівської районної ради Запорізької області у комунальне некомерційне підприємство «Пологівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Пологівської районної ради Запорізької області.
17. Про передачу майна об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та міста, управління якими здійснює Пологівська районна рада Запорізької області
18. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 1,7000 га, розташованої на території Семенівської сільської ради.
19. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 9,0000 га, розташованої на території Семенівської сільської ради.
20. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 10,0000 га, розташованої на території Семенівської сільської ради.
21. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 11,2000 га, розташованої на території Семенівської сільської ради.
22. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 13,0000 га, розташованої на території Семенівської сільської ради.
23. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 15,9000 га, розташованої на території Семенівської сільської ради.
24. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 18,0378 га, розташованої на території Семенівської сільської ради.
25. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 20,0000 га, розташованої на території Семенівської сільської ради.
26. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 20,4420 га, розташованої на території Семенівської сільської ради.
27. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 21,8000 га, розташованої на території Семенівської сільської ради.
28. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 33,1254 га, розташованої на території Семенівської сільської ради.
29. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 43,0746 га, розташованої на території Семенівської сільської ради.
30. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 47,6000 га, розташованої на території Семенівської сільської ради.
31. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 50,6000 га, розташованої на території Семенівської сільської ради.
32. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 81,7000 га, розташованої на території Семенівської сільської ради.
33. Про умови оплати праці голови районної ради у 2018 році.
34. Про умови оплати праці заступника голови районної ради у 2018 році.
35. Про план роботи районної ради на ІІ півріччя 2018 року.
  За результатами обговорення членами постійних комісій були прийняті рішення та рекомендовано винести відповідні питання на розгляд на пленарному засіданні сесії районної ради, яке відбудеться 24 квітня поточного року.



Понеділок, 21 Травня 2018 15:58 | Переглядів: 602