Офіційний сайт Пологівської районної ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Засідання позачергової сесії Пологівської районної ради

  На позачерговій 28-й сесії Пологівської районної ради, що відбулася 19 червня, депутати розглянули 12 питань.
  На початку пленарного засідання від депутатської фракції Політичної партії «Опозиційний блок» виступив уповноважений представник Василь Тимошенко, який повідомив про вихід з партії та фракції двох депутатів районної ради. І по завершенню виступу звернувся до всіх присутніх вшанувати пам’ять хвилиною мовчання колишнього депутата районної ради та генерального директора ТОВ «Гірничодобувна компанія «Мінерал» Віктора Борисовича Пʼятигорця, бо в цей день минає п’ята річниця з дня його смерті.
Депутатський корпус потім перейшов до розгляду сесійних питань.
  Загальний склад ради становить 34 депутати, присутні – 25 депутатів.
  Заступник голови районної ради Ігор Шевченко, головуючий на пленарному засіданні, запропонував затвердити порядок денний розгляду питань черги денної в іншій послідовності, ніж пропонувалося раніше. Пропозиція була підтримана більшістю голосів.
  Питання про преміювання голови ради та його заступника було прийнято з урахуванням пропозицій Президії районної ради. Вирішено було доопрацювати Положення про преміювання та винести для затвердження на пленарному засіданні.
  Робота депутатів на спільних засіданнях постійних комісій з попереднього розгляду проектів рішень та узгодження на Президії районної ради дозволила їм прийняти рішення про пакетне голосування з ряду питань.
  Потім депутати своїм рішенням внесли зміни до бюджету на 2018 рік. Затвердили передачу субвенції у сумі 81,8 тис. грн. з обласного бюджету для забезпечення надання адресної соціальної допомоги для оздоровлення дітей, які виховуються в сімʼях, де один із батьків працює в бюджетній установі не менше ніж 6 місяців, через механізм часткової оплати вартості путівки у розмірі 50%, але не більше розміру двох прожиткових мінімумів на одну працездатну особу з розрахунку на місяць та на момент звернення особи.
  Також здійснили перерозподіл бюджетних призначень загального та спеціального фонду між головними розпорядниками коштів районного бюджету в рамках виконання заходів діючих районних програм. Затвердили бюджетні призначення за рахунок іншої субвенції сільських бюджетів у сумі 287,2 тис. грн. Кошти планується направити на оздоровлення та відпочинок дітей в рамках Програми «Діти. Сім’я. Перспектива.» та виконання заходів районної Програми соціально-економічного та культурного розвитку на придбання необхідних матеріалів для Федорівської амбулаторії, Балачківського ФАП, Федорівської та Григорівської загальноосвітніх навчальних закладів (паливно-мастильних та ремонтних матеріалів, медикаментів та перев’язувальних матеріалів, вікон, ноутбуків тощо).
  Всі питання порядку денного двадцять восьмої позачергової сесії розглянуті та прийняті відповідні рішення. Відомості про результати поіменного голосування розміщенні на офіційному сайті Пологівської районної ради у розділі «Поіменне голосування».

 



Середа, 20 Червня 2018 11:33 | Переглядів: 650