Офіційний сайт Пологівської районної ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

Спільні засідання постійних комісій районної ради

  Протягом двох днів, 20 та 21 серпня, в сесійній залі районної ради відбулися спільні засідання постійних комісій:
 з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природокористування та з питань депутатської діяльності, державної регуляторної політики, законності та соціальної політики;
 з питань промислової політики, бюджету та управління об’єктами спільної власності територіальних громад та з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молодіжної політики та спорту.
 У спільних засіданнях, окрім її членів, взяли участь керівництво районної ради та райдержадміністрації, начальники і спеціалісти відділів та управлінь райдержадміністрації, працівники виконавчого апарату районної ради.
 До розгляду членів постійних комісій виносились наступні питання:
1. Про визнання повноважень депутата Пологівської районної ради сьомого скликання Дорофєєва Ю.С.
2. Про внесення змін та доповнень до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Пологівського району на 2018 рік (зі змінами та доповненнями).
3. Про внесення змін до районної Програми розвитку цивільного захисту в Пологівському районі на 2018-2021 роки.
4. Про внесення змін до районної Програми співфінансування витрат на експлуатаційне утримання та поточний ремонт автомобільних доріг загального користування місцевого значення у Пологівському районі на 2018 рік (зі змінами та доповненнями).
5. Про внесення змін і доповнень до районної Програми розвитку та забезпечення функціонування центру надання адміністративних послуг Пологівської районної державної адміністрації Запорізької області на 2018 рік (зі змінами).
6. Про створення комунального підприємства «Пологівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Пологівської районної ради Запорізької області.
7. Про внесення змін до районної Програми забезпечення діяльності напрямків охорони здоров’я у Пологівському районі на 2015-2020 роки (зі змінами та доповненнями).
8. Про внесення змін до Комплексної районної Програми «Діти. Сім’я. Перспектива.» на 2018-2022 роки (зі змінами та доповненнями).
9. Про внесення змін до Порядку використання коштів районного бюджету на надання фінансової допомоги громадянам Пологівського району для проведення ендопротезування колінного, тазостегнового суглобів та післяопераційної реабілітації.
10. Про внесення змін і доповнень до рішення районної ради від 22.12.2017 № 10 «Про районний бюджет на 2018 рік» (зі змінами та доповненнями).
11. Про зміну юридичної адреси та затвердження нової редакції статуту комунальної установи «Пологівський інклюзивно-ресурсний центр» Пологівської районної ради Запорізької області.
12. Про внесення змін до рішення районної ради від 11.12.2015 №3 «Про обрання постійних комісій Пологівської районної ради» (зі змінами).
13. Про внесення змін до рішення районної ради від 18.03.2016 №18 «Про закріплення депутатів Пологівської районної ради сьомого скликання за міською та сільськими радами району» (зі змінами).
14. Про Положення про преміювання голови та заступника голови Пологівської районної ради.
15. Про преміювання голови ради та заступника голови ради у 2018 році.
 Проекти рішень районної ради детально опрацьовані депутатами. Пленарне засідання позачергової сесії заплановано на 22 серпня поточного року.
 А також, 20 серпня, постійна комісія з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природокористування провела окреме засідання.
 Члени комісії заслухали інформацію про виконання рекомендацій цієї профільної комісії, що були адресовані райдержадміністрації.
 Начальник відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Інна Козачухна доповіла про хід виконання заходу Програми охорони довкілля, раціонального використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки в Пологівському районі на 2016-2020 роки щодо проведення роботи по визначенню вільної земельної ділянки за межами населених пунктів для розміщення міського полігону твердих побутових відходів.
 Головний спеціаліст відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації Руслан Брагін поінформував присутніх про виконання рекомендації щодо направлення листа до Міністерства екології та природних ресурсів України щодо отримання переліку організацій, які мають ліцензію на утилізацію непридатних та заборонених до використання в сільському господарстві хімічних засобів захисту рослин на території Пологівського району, що є безхазяйними та мають власника, а також сприяння у вирішенні питання утилізації непридатних та заборонених до використання хімічних засобів захисту рослин на території Пологівського району.



Вівторок, 21 Серпня 2018 18:38 | Переглядів: 654