Офіційний сайт Пологівської районної ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Спільні засідання постійних комісій районної ради

  20-21 листопада в сесійній залі районної ради відбулися спільне засідання постійних комісій з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природокористування та з питань депутатської діяльності, державної регуляторної політики, законності та соціальної політики та спільне засідання постійних комісій з питань промислової політики, бюджету та управління об’єктами спільної власності територіальних громад та з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молодіжної політики та спорту.
  У засіданнях комісій, окрім її членів, взяли участь: заступник голови районної ради Ігор Шевченко, голова райдержадміністрації Артур Крупський, перший заступник голови райдержадміністрації Андрій Клименко, заступник голови райдержадміністрації Ірина Півень, начальники та спеціалісти відділів та управлінь райдержадміністрації, працівники виконавчого апарату районної ради.
  На порядок денний виносились та розглядалися наступні питання:
1. Про визнання повноважень депутата Пологівської районної ради сьомого скликання Тимошенка Є.І.
2. Про Програму розвитку та забезпечення функціонування центру надання адміністративних послуг Пологівської районної державної адміністрації Запорізької області на 2019 рік.
3. Про Програму заохочення підвищення ефективності виробництва сільськогосподарської продукції та покращення показників праці в Пологівському районі на 2019-2022 роки.
4. Про Програму підготовки та проведення місцевих виборів на 2018-2019 роки.
5. Про внесення змін до районної Програми профілактики правопорушень, боротьби зі злочинністю та забезпечення громадської безпеки у Пологівському районі на 2018-2022 роки (зі змінами).
6. Про внесення змін та доповнень до районної Програми соціальної підтримки ветеранів війни, праці, дітей війни, осіб з інвалідністю, інших соціальних груп населення, що перебувають у складних життєвих обставинах «Назустріч людям» на 2018 - 2020 роки (зі змінами та доповненнями).
7. Про співфінансування на реалізацію будівництва амбулаторії монопрактики для одного лікаря в селі Інженерне Пологівського району Запорізької області.
8. Про внесення змін і доповнень до рішення районної ради від 22.12.2017 № 10 «Про районний бюджет на 2018 рік» (зі змінами та доповненнями).
9. Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою.
10. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення селянського (фермерського) господарства площею 20,6147 га, розташованої на території Воскресенської сільської ради.
11. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення селянського (фермерського) господарства площею 23,8671 га, розташованої на території Воскресенської сільської ради.
12. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення селянського (фермерського) господарства площею 37,0967 га, розташованої на території Воскресенської сільської ради.
13. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 64,3820 га, розташованої на території Пологівської міської ради.
14. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення фермерського господарства площею 26,5900 га, розташованої на території Пологівської сільської ради.
15. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 74,1001 га, розташованої на території Пологівської сільської ради.
16. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 96,9000 га, розташованої на території Пологівської сільської ради.
17. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 6,4700 га, розташованої на території Семенівської сільської ради.
18. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 1,8874 га, розташованої на території Інженерненської сільської ради.
19. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 2,6870 га, розташованої на території Інженерненської сільської ради.
20. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 3,5051 га, розташованої на території Інженерненської сільської ради.
21. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 4,1554 га, розташованої на території Інженерненської сільської ради.
22. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 4,35751 га, розташованої на території Інженерненської сільської ради.
23. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 7,3458 га, розташованої на території Інженерненської сільської ради.
24. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 7,3672 га, розташованої на території Інженерненської сільської ради.
25. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 8,4521 га, розташованої на території Інженерненської сільської ради.
26. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 9,0346 га, розташованої на території Інженерненської сільської ради.
27. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 9,2163 га, розташованої на території Інженерненської сільської ради.
28. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 11,8794 га, розташованої на території Інженерненської сільської ради.
29. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 19,5470 га, розташованої на території Інженерненської сільської ради.
30. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 21,8257 га, розташованої на території Інженерненської сільської ради.
31. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 24,6131 га, розташованої на території Інженерненської сільської ради.
32. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 27,4275 га, розташованої на території Інженерненської сільської ради.
33. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 34,8718 га, розташованої на території Інженерненської сільської ради.
34. Про внесення змін до рішення районної ради від 11.12.2015 №3 «Про обрання постійних комісій Пологівської районної ради» (зі змінами).
35. Про внесення змін до рішення районної ради від 18.03.2016 №18 «Про закріплення депутатів Пологівської районної ради сьомого скликання за міською та сільськими радами району» (зі змінами).
  Всі проекти рішень з питань порядку денного спільних засідань постійних комісій обговорені членами комісій та рекомендовано винести на розгляд на пленарному засіданні позачергової сесії, яке відбудеться 21 листопада поточного року.

 



Середа, 21 Листопада 2018 14:36 | Переглядів: 621