Офіційний сайт Пологівської районної ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Відбулося пленарне засідання позачергової сесії

  21 листопада відбулося пленарне засідання позачергової сесії Пологівської районної ради, яке провів заступник голови ради Ігор Шевченко.
  З першого питання порядку денного сесії було заслухано інформацію голови Пологівської районної виборчої комісії Валентини Сергієнко про визнання обраним та реєстрацію депутата районної ради сьомого скликання від Пологівської районної організації Радикальної партії Олега Ляшка Євгенія Івановича Тимошенка.
  Під час пленарного засідання своїм рішенням депутати затвердили нові програми, а саме: Програму розвитку та забезпечення функціонування центру надання адміністративних послуг Пологівської районної державної адміністрації Запорізької області на 2019 рік, Програму заохочення підвищення ефективності виробництва сільськогосподарської продукції та покращення показників праці в Пологівському районі на 2019-2022 роки, Програму підготовки та проведення місцевих виборів на 2018-2019 роки.
  Народні обранці своїм рішенням внесли зміни до районної Програми соціальної підтримки ветеранів війни, праці, дітей війни, осіб з інвалідністю, інших соціальних груп населення, що перебувають у складних життєвих обставинах «Назустріч людям» на 2018 - 2020 роки у зв’язку із необхідністю збільшення обсягу фінансування заходу програми щодо надання грошової допомоги громадянам, які знаходяться на лікуванні програмним гемодіалізом, а також надання матеріальної допомоги на вирішення побутових питань подружжю пологівців, які ще у 2011 році створили будинок сімейного типу. Родина постраждала внаслідок підтоплення, яке сталося влітку цього року. Виділені кошти планується спрямувати на придбання необхідних предметів побуту та техніки для цього будинку сімейного типу.
  Традиційно на пленарному засіданні депутатський корпус ухвалив і рішення про внесення змін і доповнень до рішення районної ради від 22.12.2017 №10 «Про районний бюджет на 2018 рік». Цим рішенням депутатський корпус підтримав запропонований перерозподіл бюджетних призначень загального та спеціального фондів між головними розпорядниками та розпорядниками нижчого рівня районного бюджету в рамках виконання заходів районних програм у сфері освіти, галузі медицини та соціального захисту населення та впровадження заходів, що передбачені програмою соціально-економічного та культурного розвитку Пологівського району на поточний рік. Зокрема, було затверджено бюджетні призначення на співфінансування у вигляді міжбюджетного трансферту (іншої субвенції) з місцевого бюджету обласному бюджету на реалізацію проектів будівництва у сумі 495140 грн. по об’єкту: «Нове будівництво амбулаторії монопрактики за адресою: с.Інженерне, вул. Центральна, 113, Пологівського району, Запорізької області».
  Депутати не прийняли рішення з питання про внесення змін до районної Програми профілактики правопорушень, боротьби зі злочинністю та забезпечення громадської безпеки у Пологівському районі на 2018-2022 роки. Також, незважаючи на те, що Президія районної ради рекомендувала підтримати на пленарному засіданні тридцять третьої позачергової сесії районної ради проект рішення районної ради «Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою» за умови вжиття виконавчим апаратом районної ради 21.11.2018 року дій щодо державної реєстрації права комунальної власності на земельну ділянку загальною площею 1,9084 га (розташованої за адресою: м. Пологи, вул.І.Чеберка,5), рішення з цього питання прийнято не було.
  Попередня робота у постійних комісіях з розгляду проектів рішень, що плануються для розгляду на пленарному засіданні позачергової сесії, та їх узгодження на засіданні Президії районної ради дозволила депутатам прийняти рішення про пакетне голосування з ряду питань щодо затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок та внесення змін до складу постійних комісій і закріплення депутатів за відповідною територією у зв’язку з визнанням повноважень новообраного депутата.
  У загальному результаті депутати ухвалили рішення з більшості питань порядку денного з внесеними змінами та доповненнями.
  Відповідно до чинного законодавства результати поіменного голосування депутатів розміщенні на офіційному веб-сайті районної ради.

 



Четвер, 22 Листопада 2018 15:23 | Переглядів: 657