Офіційний сайт Пологівської районної ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Засідання постійної комісії районної ради

  17 грудня в сесійній залі районної ради відбулося засідання постійної комісій з питань депутатської діяльності, державної регуляторної політики, законності та соціальної політики, яке провів голова постійної комісії Максим Чеберко.
  У засіданні комісії, окрім її членів, взяли участь: заступник голови районної ради Ігор Шевченко, перший заступник голови райдержадміністрації Андрій Клименко, заступник голови райдержадміністрації Ірина Півень, начальники та спеціалісти відділів та управлінь райдержадміністрації, працівники виконавчого апарату районної ради.
  На порядок денний виносились та розглядалися наступні питання:
1. Про Програму соціально-економічного та культурного розвитку Пологівського району на 2019 рік.
2. Про Програму розвитку малого підприємництва Пологівського району на 2019 - 2020 роки.
3. Про внесення змін та доповнень до районної Програми підвищення якості та ефективності виконання представницьких та управлінських функцій місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування на території Пологівського району на 2017-2019 роки (зі змінами та доповненнями).
4. Про внесення змін та доповнень до Програми охорони довкілля, раціонального використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки в Пологівському районі на 2016 – 2020 роки (із змінами та доповненнями).
5. Про Програму земельної реформи у Пологівському районі на 2019-2022 роки.
6. Про Програму поводження з забороненими і непридатними до використання в сільському господарстві хімічними засобами захисту рослин у Пологівському районі на 2019-2022 роки.
7. Про внесення змін до Програми розвитку освіти Пологівського району на 2018-2022 роки (зі змінами та доповненнями).
8. Про районну Програму «Цукровий діабет» на 2019-2020 роки.
9. Про внесення змін до районної Програми забезпечення діяльності напрямків охорони здоров’я у Пологівському районі на 2015-2020 роки (зі змінами та доповненнями).
10. Про внесення змін до Програми протидії захворюванню на туберкульоз у Пологівському районі на 2016-2020 роки (зі змінами).
11. Про затвердження фінансового плану комунального підприємства «Пологівський ЦПМСД» Пологівської районної ради Запорізької області на 2019 рік.
12. Про внесення змін і доповнень до рішення районної ради від 22.12.2017 № 10 «Про районний бюджет на 2018 рік» (зі змінами та доповненнями).
13. Про районний бюджет на 2019 рік.
14. Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою.

15. Про оренду майна об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та міста, управління якими здійснює Пологівська районна рада Запорізької області.
16. Про уточнений перелік об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та міста Пологівського району.
17. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 1,9295 га, розташованої на території Семенівської сільської ради.
18. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 3,0500 га, розташованої на території Семенівської сільської ради.
19. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 3,2500 га, розташованої на території Семенівської сільської ради.
20. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 3,7100 га, розташованої на території Семенівської сільської ради.
21. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 3,7200 га, розташованої на території Семенівської сільської ради.
22. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 3,7200 га, розташованої на території Семенівської сільської ради.
23. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 3,7300 га, розташованої на території Семенівської сільської ради.
24. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 4,0800 га, розташованої на території Семенівської сільської ради.
25. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 4,3200 га, розташованої на території Семенівської сільської ради.
26. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 4,3200 га, розташованої на території Семенівської сільської ради.
27. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 4,7800 га, розташованої на території Семенівської сільської ради.
28. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 5,3000 га, розташованої на території Семенівської сільської ради.
29. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 5,3900 га, розташованої на території Семенівської сільської ради.
30. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 5,3900 га, розташованої на території Семенівської сільської ради.
31. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 5,3900 га, розташованої на території Семенівської сільської ради.
32. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 5,6500 га, розташованої на території Семенівської сільської ради.
33. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 7,8000 га, розташованої на території Семенівської сільської ради.
34. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 7,8500 га, розташованої на території Семенівської сільської ради.
35. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 7,9200 га, розташованої на території Семенівської сільської ради.
36. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 7,9300 га, розташованої на території Семенівської сільської ради.
37. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 7,9300 га, розташованої на території Семенівської сільської ради.
38. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 9,9300 га, розташованої на території Семенівської сільської ради.

39. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 9,9500 га, розташованої на території Семенівської сільської ради.
40. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 10,0400 га, розташованої на території Семенівської сільської ради.
41. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 10,0600 га, розташованої на території Семенівської сільської ради.
42. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 11,8000 га, розташованої на території Семенівської сільської ради.
43. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 12,0900 га, розташованої на території Семенівської сільської ради.
44. Про план роботи Пологівської районної ради на І півріччя 2019 року.
45. Про звернення депутатів Пологівської районної ради Запорізької області до Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності та міжвідомчої комісії Кабінету Міністрів України з питань протидії противоправному поглинанню й захопленню підприємств.
  Всі проекти рішень з питань порядку денного обговорені членами постійних комісій та рекомендовано винести на розгляд на пленарному засіданні чергової сесії з урахуванням змін та доповнень, яке відбудеться 21 грудня поточного року.
  Наприкінці засідання також був затверджений план роботи постійної комісії на І півріччя 2019 року.

 



Середа, 19 Грудня 2018 14:47 | Переглядів: 603