Офіційний сайт Пологівської районної ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Позачергова сесія Пологівської районної ради: реформування закладів охорони здоров’я триває

  У перший день квітня депутатський корпус Пологівської районної ради зібрався на позачергове пленарне засідання сесії.
 Перед початком пленарного засідання сесії відбулося спільне засідання всіх постійних комісій, де депутати попередньо розглянули чотири питання, що пропонувалися до включення до проекту порядку денного 37-ої позачергової сесії.
  По завершенню розгляду питань комісіями відбулося пленарне засідання позачергової сесії під головуванням заступника голови районної ради Ігоря Шевченка. Були присутні 28 депутатів.
  З першого питання про затвердження передавального акта виступив головний лікар КУ Пологівська центральна районна лікарня Роман Кравченко та подякував присутнім депутатам, що зібралися в залі, підкреслюючи на важливості затвердження передавального акта. Прийняте рішення з цього питання дозволить керівництву медичного закладу провести відповідну процедуру реєстрації комунального некомерційного підприємства «Пологівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Пологівської районної ради Запорізької області, яке є правонаступником комунальної установи Пологівська центральна районна лікарня, та здійснити перехід від комунальної установи до комунального некомерційного підприємства речових прав на об’єкти нерухомого майна, транспортні засоби, надходження і залишки коштів на рахунках в Управлінні Державної казначейської служби України у Пологівському районі Запорізької області.
  Наступними двома рішеннями депутати внесли зміни та доповнення до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Пологівського району на 2019 рік та Програми охорони довкілля, раціонального використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки в Пологівському районі на 2016-2020 роки.
  У зв’язку з реорганізацією центральної районної лікарні та створенням комунального некомерційного підприємства «Пологівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Пологівської районної ради Запорізької області були внесення зміни до рішення районної ради від 21.12.2018 № 14 «Про районний бюджет на 2019 рік» .
  Також депутати своїм рішенням затвердили обсяг субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа» у сумі 984 267 грн. Здійснили перерозподіл бюджетних призначень загального фонду між головним розпорядником коштів та розпорядником нижчого рівня районного бюджету в рамках діючих районних програм у сумі 10 000 грн., що планується спрямувати на висвітлення діяльності управління соціального захисту населення райдержадміністрації в ефірі КП «Пологівське радіомовлення».

 



Вівторок, 02 Квітня 2019 10:11 | Переглядів: 739