Офіційний сайт Пологівської районної ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Спільні засідання постійних комісій районної ради

  10 червня в сесійній залі районної ради відбулося спільне засідання постійних комісій з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природокористування та з питань депутатської діяльності, державної регуляторної політики, законності та соціальної політики.
  А 11 червня відбулося спільне засідання інших двох комісій – з питань промислової політики, бюджету та управління об’єктами спільної власності територіальних громад та з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молодіжної політики та спорту.
  У засіданнях комісій, окрім її членів, взяли участь: заступник голови районної ради Ігор Шевченко, заступники голови райдержадміністрації, начальники і спеціалісти відділів та управлінь райдержадміністрації, працівники виконавчого апарату районної ради.
  На порядок денний виносились та розглядалися наступні питання:
1. Про звіт райдержадміністрації щодо виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Пологівського району на 2018 рік.
2. Про підготовку об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери Пологівського району до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років.
3. Про внесення змін та доповнень до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Пологівського району на 2019 рік (зі змінами та доповненнями).
4. Про внесення змін та доповнень до Програми охорони довкілля, раціонального використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки в Пологівському районі на 2016-2020 роки (із змінами та доповненнями).
5. Про внесення змін та доповнень до районної Програми профілактики правопорушень боротьби зі злочинністю та забезпечення громадської безпеки у Пологівському районі на 2018-2022 роки (зі змінами).
6. Про районну Програму забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2019-2023 роки.
7. Про внесення змін до районної Програми розвитку донорства крові та її компонентів у Пологівському районі на 2019-2023 роки.
8. Про внесення змін і доповнень до рішення районної ради від 21.12.2018 № 14 «Про районний бюджет на 2019 рік».
9. Про призначення директора комунальної установи «Пологівський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів № 5» Пологівської районної ради Запорізької області.
10. Про затвердження Порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансового плану комунального підприємства «Пологівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Пологівської районної ради Запорізької області.
11. Про внесення змін до Програми поповнення статутних капіталів комунальних підприємств на 2018-2020 роки.
12. Про затвердження нової редакції Статуту комунального підприємства «Пологівська друкарня» Пологівської районної ради Запорізької області.
13. Про затвердження нової редакції Статуту комунальної установи Пологівський районний будинок культури Пологівської районної ради Запорізької області.
14. Про затвердження нової редакції Статуту комунальної установи «Пологівський районний краєзнавчий музей» Пологівської районної ради Запорізької області.
15. Про затвердження нової редакції Статуту комунальної установи «Пологівська центральна районна бібліотека» Пологівської районної ради Запорізької області.
16. Про зміну назви комунальної установи «Пологівський районний організаційно – методичний центр» Пологівської районної ради Запорізької області» та затвердження нової редакції Статуту.
17. Про оренду майна об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та міста, управління якими здійснює Пологівська районна рада Запорізької області.
18. Про план роботи Пологівської районної ради на ІІ півріччя 2019 року.
  Також членами постійних комісій були розглянуті проекти рішень з питань про внесення змін до рішення районної ради від 21.03.2019 року № 2 «Про створення комунального некомерційного підприємства «Пологівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Пологівської районної ради Запорізької області та про передачу у позичку комунального майна об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та міста, управління якими здійснює Пологівська районна рада Запорізької області, які додатково пропонуються для включення до проекту порядку денного чергової сесії.
  Розглянуті депутатами на засіданнях проекти рішень рекомендовано винести для розгляду на пленарному засіданні чергової сесії, яке відбудеться 13 червня поточного року.
  На спільному засіданні постійних комісій з питань промислової політики, бюджету та управління об’єктами спільної власності територіальних громад та з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молодіжної політики та спорту була розглянута заява директора КП «Пологівське радіомовлення» Тетяни Чепель щодо продовження терміну дії контракту. За підсумками члени комісій рекомендували голові районної ради продовжити термін дії контракту до 30.06.2022 року.
 Потім на цьому ж спільному засіданні було розглянуто питання про подальшу роботу КП «Центральна аптека №39» Пологівської районної ради. Присутнім членам комісій було доведено до відома інформацію про стан справ на даному комунальному підприємстві. Проаналізувавши наведені аргументи, що стосувалися погіршення фінансових результатів діяльності, виникнення кредиторської заборгованості та збитковості КП «Центральна районна аптека №39» Пологівської районної ради, члени комісій рекомендували виконавчому апарату районної ради підготувати відповідні матеріали щодо винесення на розгляд Президії районної ради та пленарного засідання чергової сесії питання про припинення КП «Центральна районна аптека №39» Пологівської районної ради шляхом ліквідації.
  По завершенню члени комісій наприкінці кожного з засідань затвердили плани роботи кожної комісії на ІІ півріччя 2019 року.



Середа, 12 Червня 2019 10:30 | Переглядів: 565