Офіційний сайт Пологівської районної ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Сесія Пологівської районної ради

  13 червня депутатський корпус Пологівської районної ради зібрався на чергове пленарне засідання сесії.
  Перед початком пленарного засідання сесії заступник голови районної ради Ігор Шевченко вручив Почесні грамоти та медалі переможцям і всім учасникам ІХ обласної Спартакіади серед збірних команд посадових осіб органів місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад, яка відбулася 22-23 травня поточного року. Нагадуємо, що команда Пологівського району посіла почесне друге загальнокомандне місце.
  По завершенню церемонії нагородження депутатський корпус районної ради перейшов до розгляду питань порядку денного чергової сесії. Головуючий на засіданні запропонував додатково включити три питання до порядку денного і шляхом голосування депутати підтримали дану пропозицію.
  З першого питання про звіт райдержадміністрації щодо виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку  Пологівського району на 2018 рік виступив перший заступник голови райдержадміністрації Андрій Клименко.
  Потім заслухали питання про підготовку об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери Пологівського району до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років.
  Попередній розгляд питань на спільних засіданнях постійних комісій та Президії ради дозволило депутатам прийняти рішення з ряду питань шляхом пакетного голосування.
  Потім заслухавши виступ начальника управління фінансів райдержадміністрації Світлани Сопільняк, депутати внесли зміни і доповнення до рішення районної ради від 21.12.2018 № 14 «Про районний бюджет на 2019 рік», яким здійснили перерозподіл бюджетних призначень загального та спеціального фонду між головними розпорядниками та розпорядниками нижчого рівня районного бюджету. Даним рішенням затвердили додаткові кошторисні призначення за рахунок бюджету Вербівської сільської ради у сумі 60 000 грн на проведення капітального ремонту щодо заміни вікон КУ «Вербівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів».
  Затвердили депутати кошторисні призначення за рахунок бюджету Більмацького району на суму 10 000 грн для стоматологічної поліклініки з метою надання медичних послуг (зубопротезування) пільговим категоріям населення цього району.
   Також затвердили бюджетні призначення субвенції з місцевого бюджету державному бюджету на виконання районної Програми профілактики правопорушень, боротьбі зі злочинністю та забезпечення громадської безпеки у Пологівському районі на 2018-2022 роки у сумі 24 000 грн для підключення приміщення, в якому розміщується Пологівський РВ філії Державної установи «Центр пробації» в Запорізькій області.
  Під час пленарного засідання депутати своїм рішенням за результатами проведеного конкурсу призначили Горулька Сергія Сергійовича директором КУ «Пологівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №5 на умовах контракту строком на 6 років.
  Своїм рішенням депутати затвердили нові редакції статутів комунальних установ та підприємства районної ради – «Пологівська друкарня», «Пологівський районний будинок культури», «Пологівський районний краєзнавчий музей», «Пологівська центральна районна бібліотека», «Пологівський районний організаційно-методичний центр».
  На пленарному засіданні депутати прийняли рішення про припинення КП «Центральна районна аптека №39» Пологівської районної ради шляхом ліквідації. Дане питання виникло у зв’язку з відсутністю кадрового потенціалу в тому числі керівного, погіршення фінансових результатів діяльності, виникнення кредиторської заборгованості та збитковості комунального підприємства.



П'ятниця, 14 Червня 2019 13:22 | Переглядів: 688