Офіційний сайт Пологівської районної ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

У колі друзів

         26 травня депутат обласної ради, Голова Правління ПАТ «Пологівський ОЕЗ» Олег Закарлюка зустрівся з трудовим колективом Пологівської СРШ І-ІІІ ст. №2. Освітяни мають багаторічну надійну підтримку від депутата і доказом є його реальні справи. Тому і зустрілися депутат та вчителі як добрі друзі.
Олег Васильович з великим задоволенням оглянув навчальні кабінети закладу, завітав в гості до учнів 2-а класу, які разом із своїм класоводом Л.Кривошей підготували цікавий захід, поспілкувався з педагогами та батьками учнів.
         Під час зустрічі Олег Васильович висловив своє бачення майбутнього нашої держави, розповів про роботу Запорізької обласної ради. Акцентував увагу присутніх на питаннях реформування освітніх закладів, яке зараз тримається на контролі усіх рівнів влади. «Сьогодні модернізація освітньої галузі – є неминучою та справді необхідною. Але до прийняття будь-якого рішення щодо оптимізації навчальних закладів необхідно підходити вкрай виважено, враховуючи, в першу чергу, інтереси наших дітей»,- сказав депутат обласної ради. Не могли обійти присутні й питання ремонту доріг. У своїй відповіді Олег Васильович вселив надію на покращення ситуації, зазначивши, що в 2016 році в районі планується на проведення поточного ремонту доріг освоїти 3 млн.грн. У своєму виступі Олег Васильович також зупинився на питаннях, які йому доводиться вирішувати як голові постійної комісії з питань земельних відносин, охорони надр, екології та раціонального природокористування. В своїй роботі Олег Васильович значну увагу приділяє й покращенню екологічної ситуації саме в нашому місті. З цією метою спільно з Пологівською міською радою заплановано ряд першочергових заходів, серед яких будівництво полігону твердих побутових відходів, реконструкція очисних споруд, реконструкція каналізаційного колектору, ліквідація підтоплень деяких вулиць тощо.
         Користуючись нагодою, депутат привітав педагогів із закінченням навчального року. Побажав сповнення надій на кращу долю, на щастя, добробут, мир і процвітання для усіх присутніх, їх рідних та близьких, отже – для усієї нашої країни.
Робота депутата не стоїть на місці, багато звернень, питань і Олег Васильович намагається знайти правильний підхід до кожної справи.

За інформацією помічника депутата



Понеділок, 30 Травня 2016 14:00 | Переглядів: 1025