Офіційний сайт Пологівської районної ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Привітання ветеранам та жителям Пологівського району від голови Запорізької обласної ради Григорія Самардака

Шановні жителі Пологівського району!


  Прийміть найщиріші вітання з нагоди відзначення славної дати в історії вашого району – 73-ї річниці визволення Пологівського району від фашистських загарбників!
  В цей день ми низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності всім ветеранам, учасникам Другої світової війни.
Спливають роки і десятиріччя, проте ми завжди з глибокою шаною пам’ятаємо про мужність та героїзм славних воїнів-переможців у найбільшій і найжахливішій в історії людства війні.
   Уславляємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога та складаємо глибоку шану солдатським вдовам, дітям війни, згадуємо всіх, чиє життя забрала війна. Ми завжди будемо пишатися подвигом борців за свободу Батьківщини.
  Ми у вічному боргу перед вами, дорогі наші ветерани, за мужність, відвагу, за обірвану війною юність. Бажаємо вам мирного неба над головою, здоров’я, родинного затишку та ще багато років життя всім нам на радість.
 Бажаємо всім жителям Пологівського району добра і здоров’я, миру і злагоди, плідної праці та вагомих здобутків задля процвітання рідного району, зміцнення і розбудови незалежної Української держави.

З повагою
Голова Запорізької обласної ради                           Г.В.Самардак



Привітання голови Запорізької обласної ради Григорія Самардака жителям Пологівського району з річницею визволення району.pdf

П'ятниця, 16 Вересня 2016 14:25 | Переглядів: 949