Офіційний сайт Пологівської районної ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

Постійна комісія з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молодіжної політики та спорту розглянула питання відновлення роботи КУ «Міжшкільний навчально-виробничий комбінат» та доцільності створення КУ "Інклюзивно-ресурсний центр"

     31 серпня відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молодіжної політики та спорту, яке провів заступник голови комісії Анатолій Бірюков.
      Участь у засіданні взяли голова районної ради Олександр Покутній, голова райдержадміністрації Артур Крупський, перший заступник голови райдержадміністрації Андрій Клименко та заступник голови райдержадміністрації Ірина Півень, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Павло Капітонов, в.о. директора КУ «Міжшкільний навчально-виробничий комбінат Пологівської районної ради» Наталія Радченко, завідувач районної психолого-медико-педагогічної консультації відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Юлія Тоцька, працівники виконавчого апарату районної ради.
      Під час засідання членами комісії розглядалось питання про подальшу діяльність комунальної установи «Міжшкільний навчально-виробничий комбінат Пологівської районної ради». В.о. директора комунальної установи Наталія Радченко доповіла, що 08.06.2017 року отримано сертифікат про державну акредитацію з підготовки водіїв транспортних засобів категорії «В», «С» та «С1», згідно з яким заклад може здійснювати підготовку учнів за відповідною програмою. За результатами розгляду депутати рекомендували відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації відновити з 1 вересня 2017 року роботу комунальної установи при умові відкриття однієї групи з підготовки водіїв транспортних засобів та з урахуванням результатів тарифікації педагогічних працівників навчальних закладів. Керівнику КУ«Міжшкільний навчально-виробничий комбінат Пологівської районної ради» було наголошено на необхідності продовження роботи щодо отримання закладом ліцензії з надання освітніх послуг, пошуку інших форм здійснення допрофесійної та професійної підготовки.
       Також депутати визнали доцільним створення комунальної установи «Пологівський інклюзивно-ресурсний центр» та рекомендували відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації підготувати необхідні документи і відповідний проект рішення районної ради для розгляду на черговій сесії. З метою забезпечення належних умов для роботи цього центру Пологівській райдержадміністрації рекомендовано створити робочу групу. Від постійної комісії районної ради з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молодіжної політики та спорту до складу робочої групи делеговано депутата Альбіну Донець.

 



Четвер, 31 Серпня 2017 16:36 | Переглядів: 790