Офіційний сайт Пологівської районної ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Голова районної ради Олександр Покутній побажав профспілковим лідерам ініціативності та принциповості у питаннях захисту соціально-економічних прав та інтересів членів трудових колективів

    За ініціативи Запорізької обласної ради професійних спілок 20 квітня 2018 року в залі засідань районної ради відбувся семінар профспілкового активу. У ньому взяли участь голови первинних профспілкових організацій, бухгалтери профкомів, відповідальні особи з охорони праці, голови комісій (уповноважені) із соціального страхування.
  На початку семінару голова Пологівської районної ради Олександр Покутній побажав профспілковим лідерам ініціативності та принциповості у питаннях захисту соціально-економічних прав, інтересів членів трудових колективів підприємств, установ та організацій. Заступник голови Пологівської райдержадміністрації Ірина Півень вручила почесні відзнаки активістам профспілкового руху.
 Програма семінару передбачала розгляд широкого спектру питань, а саме: розглядались результати та подальші дії профспілок щодо захисту конституційних, трудових, економічних прав трудящих, питання мінімальної заробітної плати та прожиткового мінімуму, індексації заробітної плати, призначення субсидій, новацій Пенсійної реформи, змін у законодавстві про соціальне страхування, про колективні договори. Серед актуальних та важливих тем, які обговорювалися на семінарі, профспілковці розглянули також основні повноваження, права та напрямки роботи у сфері охорони праці, роботи комісії з охорони праці, питання атестації робочих місць, інші проблемні питання з охорони праці та шляхи їх вирішення. 



Понеділок, 23 Квітня 2018 08:17 | Переглядів: 639