Офіційний сайт Пологівської районної ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

Спільне засідання постійних комісій з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природокористування та з питань депутатської діяльності, державної регуляторної політики, законності та соціальної політики

   22 травня відбулося спільне засідання постійних комісій з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природокористування та з питань депутатської діяльності, державної регуляторної політики, законності та соціальної політики.
   У роботі засідання взяли участь голова районної ради Олександр Покутній, заступник голови районної ради Ігор Шевченко, керівник апарату райдержадміністрації Ірина Браженко, головний лікар КУ «ЦПМСД» Анна Дуб, начальники відділів та управлінь райдержадміністрації, працівники виконавчого апарату районної ради.
  На даному засіданні члени постійних комісій попередньо розглянули питання, які плануються винести на розгляд позачергової сесії районної ради.
  Питання порядку денного спільного засідання детально опрацьовані членами постійних комісій. В деякі проекти рішення було рекомендовано внести зміни з урахуванням обговорених пропозицій.
  За підсумками члени постійних комісій вирішили розглянуті проекти рішень з урахуванням змін винести на розгляд пленарного засідання позачергової сесії районної ради, яке відбудеться 24 травня поточного року.
  По завершенню постійна комісія з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природокористування провела окреме засідання, де були заслухані звіти про виконання профільних районних програм за 2017 рік, серед яких: про хід виконання районної Програми охорони довкілля, раціонального використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки в Пологівському районі на 2016-2020 роки, хід виконання Програми з проведення профілактичних заходів щодо сказу на території Пологівського району на 2014-2018 роки, хід виконання Програми земельної реформи у Пологівському районі на 2014-2018 роки. При обговоренні інформації про хід виконання Програми поводження з токсичними відходами в Пологівському районі на 2016-2018 роки члени комісії рекомендували райдержадміністрації підготувати звернення до профільного міністерства, народного депутата України та обласних депутатів, що закріплені за територією району, щодо сприяння у вирішенні питання з виділення коштів для подальшого здійснення заходів з утилізації й захоронення непридатних та заборонених до використання хімічних засобів захисту рослин, які наявні на території Пологівського району.



Середа, 23 Травня 2018 10:56 | Переглядів: 663