Офіційний сайт Пологівської районної ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Позачергова сесія районної ради: обговорили питання у галузі охорони здоров"я та освіти, ухвалили необхідні рішення

    31 серпня перед початком пленарного засідання сесії відбулося спільне засідання чотирьох постійних комісій районної ради: з питань депутатської діяльності, державної регуляторної політики, законності та соціальної політики, з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природокористування, з питань промислової політики, бюджету та управління об’єктами спільної власності територіальних громад, з питань охорони здоров’я, совіти, культури, молодіжної політики та спорту. Членами постійних комісій розглядались питання запропоновані до проекту порядку денного тридцять першої позачергової сесії Пологівської районної ради сьомого скликання.
    Після засідань постійних комісій депутати зібралися в сесійній залі, де під головуванням голови районної ради Олександра Покутнього відбулося пленарне засідання сесії за участю 20 депутатів районної ради. На сесії також були присутні голова райдержадміністрації Артур Крупський, заступник голови райдержадміністрації Ірина Півень, міський та сільські голови, керівники відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації, комунальних підприємств і установ, представники громадськості.
   На початку засідання головуючий представив загалу нового керівника Пологівського управління ГУ ДФСУ у Запорізькій області Світлану Бруй.
   Розгляд питань порядку денного розпочався з затвердження передавального акта на нерухоме, рухоме та інше окремо визначене майно, права та обов’язки, майно комунальної установи «Пологівський центр первинної медико-санітарної допомоги» правонаступнику – комунальному підприємству «Пологівський центр первинної медико-санітарної допомоги». З цього питання доповів головний спеціаліст відділу організаційної роботи виконавчого апарату районної ради Володимир Кошель.
   Про внесення доповнень до районної Програми забезпечення діяльності напрямків охорони здоров’я у Пологівському районі на 2015-2020 роки та про внесення змін до Програми протидії захворюванню на туберкульоз у Пологівському районі на 2016-2020 роки доповідала заступник голови райдержадміністрації Ірина Півень. Внесення змін до діючих районних програм пов’язані з реорганізацією шляхом перетворення комунальної установи «Пологівський центр первинної медико-санітарної допомоги» на комунальне підприємство.
    Народні обранці проголосували за внесення змін та доповнень до Програми розвитку освіти Пологівського району на 2018-2020 роки, про які доповідала начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Людмила Дорофєєва. Це питання пов’язане з організацією безперебійного забезпечення харчуванням учнів (вихованців) закладів загальної середньої освіти та навчально-виховного комплексу за бюджетні кошти.
   Депутати районної ради також розглянули доповідь начальника управління фінансів райдержадміністрації Світлани Сопільняк про внесення змін і доповнень до рішення районної ради від 22.12.2017 №10 «Про районний бюджет на 2018 рік», що стосувалася здійснення перерозподілу бюджетних призначень загального та спеціального фондів між головними розпорядниками та розпорядниками нижчого рівня районного бюджету.
     Загалом під час засідання позачергової сесії районної ради депутати розглянули 5 питань порядку денного та ухвалили відповідні рішення. Результати поіменного голосування розміщені на цьому сайті у відповідному розділі.

 



П'ятниця, 31 Серпня 2018 13:21 | Переглядів: 612