Офіційний сайт Пологівської районної ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Спільне засідання постійних комісій з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природокористування та з питань депутатської діяльності, державної регуляторної політики, законності та соціальної політики

  18 квітня 2017 року відбулося спільне засідання постійних комісій з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природокористування та з питань депутатської діяльності, державної регуляторної політики, законності та соціальної політики.
  У роботі засідання взяли участь голова районної ради Олександр Покутній, заступник голови районної ради Ігор Шевченко, перший заступник голови райдержадміністрації Андрій Клименко, керівник апарату райдержадміністрації Ірина Браженко, начальники відділів та управлінь райдержадміністрації, працівники виконавчого апарату районної ради.
  На даному засіданні члени постійних комісій попередньо розглянули питання, які плануються винести на розгляд чергової сесії районної ради, серед яких:
- Про визнання повноважень депутата Пологівської районної ради сьомого скликання Донець А.В..
- Про звіт голови Пологівської районної ради Покутнього О.П. про діяльність за 2016 рік.
- Про звіт райдержадміністрації щодо виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Пологівського району на 2016 рік.
- Про Програму розвитку та функціонування української мови в Пологівському районі на 2017-2020 роки.
- Про внесення змін та доповнень до Комплексної районної Програми «Молодь. Сім’я. Перспектива.» на 2013-2017 роки».
- Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунальних засобів масової інформації Пологівського району на 2016-2017 роки.
- Про внесення доповнень до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Пологівського району на 2017 рік.
- Про внесення змін до районної Програми підвищення якості та ефективності виконання представницьких та управлінських функцій місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування на території Пологівського району на 2017-2019 роки.
- Про внесення змін та доповнень до Програми заохочення підвищення ефективності виробництва сільськогосподарської продукції та покращення показників праці в Пологівському районі на 2014-2018 роки.
- Про внесення змін і доповнень до рішення районної ради від 23.12.2016 № 16 «Про районний бюджет на 2017 рік» тощо.
  Обговорено проекти рішень про внесення змін до установчих документів загальноосвітніх навчальних закладів та проекти рішень, що стосуються управління об’єктами комунальної власності територіальних громад сіл та міста, управління якими здійснює Пологівська районна рада.
  Також опрацьовано проекти рішень про внесення змін до рішень районної ради про персональний склад постійних комісій та закріплення депутатів за відповідними територіями міської та сільських рад у зв’язку з визнанням повноважень депутата Пологівської районної ради сьомого скликання Донець А.В.
  Всі питання детально опрацьовані членами постійних комісій. Проекти рішення щодо затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок сільськогосподарського призначення рекомендовано райдержадміністрації доопрацювати.
  За підсумками члени постійних комісій вирішили всі інші розглянуті проекти рішень з урахуванням доповнень винести на розгляд на пленарному засіданні чергової сесії районної ради, яке відбудеться 21 квітня 2017 року.
  По завершенню спільного засідання кожна профільна постійна комісія провела окреме засідання, де були заслухані звіти про виконання районних програм за попередній рік. У зв’язку з виконаннями заходів та закінченням терміну дії у 2016 році три районні програми рекомендовано зняти з контролю.



Понеділок, 24 Квітня 2017 10:52 | Переглядів: 700