Офіційний сайт Пологівської районної ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Спільне засідання постійних комісій з питань промислової політики, бюджету та управління об’єктами спільної власності територіальних громад та з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молодіжної політики та спорту

  19 квітня члени постійних комісій з питань промислової політики, бюджету та управління об’єктами спільної власності територіальних громад та з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молодіжної політики та спорту зібралися на спільному засіданні для попереднього обговорення питань порядку денного сімнадцятої сесії районної ради, проведення якої заплановано на цьому тижні.
  Під час засідання було заслухано звіт райдержадміністрації про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Пологівського району на 2016 рік.
  Розглянуто проекти рішень про внесення змін та доповнень до діючих районних програм:
- Комплексної районної Програми «Молодь. Сім’я. Перспектива.» на 2013-2017 роки;
- Програми фінансової підтримки комунальних засобів масової інформації Пологівського району на 2016-2017 роки;
- Програми соціально-економічного та культурного розвитку Пологівського району на 2017 рік;
- районної Програми підвищення якості та ефективності виконання представницьких та управлінських функцій місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування на території Пологівського району на 2017-2019 роки тощо.
  До розгляду був представлений проект рішення про внесення змін та доповнень до районного бюджету на 2017 рік. Головою постійної комісії з питань бюджету Василем Тимошенком було рекомендовано відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації здійснити обрахунки потреби нарахування «виплат за престижність праці педагогічним працівникам».   Члени постійних комісій погодилися включити доповнення, озвучені цього дня начальником управління фінансів райдержадміністрації Світланою Сопільняк, до проекту даного рішення.
  Також опрацьовано проекти рішень про визнання повноважень депутата Пологівської районної ради сьомого скликання Донець А.В., внесення змін до рішень районної ради про персональний склад постійних комісій та закріплення депутатів за відповідними територіями міської та сільських рад району.
  Обговорено проекти рішень про внесення змін до установчих документів загальноосвітніх навчальних закладів та проекти рішень, що стосуються управління об’єктами комунальної власності територіальних громад сіл та міста, управління якими здійснює Пологівська районна рада.
  Доповідачі після своїх виступів також відповіли на запитання депутатів.
 У роботі засідання взяли участь керівництво районної ради та райдержадміністрації, начальники відділів та управлінь райдержадміністрації, працівники виконавчого апарату районної ради.
  За підсумками вирішено, що всі розглянуті питання досить важливі для життєдіяльності району, тому заслухані проекти рішень з урахуванням доповнень рекомендовано винести на розгляд на пленарному засіданні чергової сесії районної ради, яке відбудеться 21 квітня 2017 року.



Понеділок, 24 Квітня 2017 10:55 | Переглядів: 739